Голямо цуни-гуни в “Сървайвър” 11593

11
Добави коментар
gossipgirl
gossipgirl

Голямо цуни-гуни в “Сървайвър”

14.10.2009 18:04 | Шоубис

Златина Димитрова и Светлин Занев наглед са досущ влюбени гълъбчета, въпреки че и двамата отричат.
Снимки “Сървайвър 4”

В любовни мрежи се оплетоха оцеляващите родни “филипинци” в “Сървайвър 4” по Би Ти Ви.

Купидон нацели със стрелите си най-напред манекенката Емануела Бадева и ексцентричния футболист Светльо Бърканичков. Класическата любовна двойка се заформи още в първите епизоди на предаването. Двамата често се топлеха с прегръдки в студените и гладни нощи на острова.

“Аз имах нужда от близък човек и Светльо изигра тази роля”, сподели Емануела пред “Труд”. И призна, че с Бърканичков наистина са имали интимна връзка, но едва след шоуто. “Когато се върнахме в България, бяхме гаджета близо 3 месеца”, каза тя. Малко преди да замине за Филипините, сексапилната мома прекратила 6-годишна връзка. “Светльо ми помогна да преживея болката от раздялата”, добави сървайвърката. Разстояние от около 150 км обаче ги разделило… завинаги. Емануела сега живее в София, а Светльо не желае да напуска Плевен.

В последните епизоди на шоуто пък се заформи още една двойка – Златина и Светлин Занев. Двамата са като залепени и често са одумвани от съплеменниците си.

“Ние сме много близки приятели, но между нас никога не е имало нещо повече”, отрече веднага пред “Труд” студентката. И призна, че месеци след снимките дори не се виждат, защото тя е в столицата, пък Занев живее във Варна с детенцето и приятелката си. “Той е много сексапилен, силен и красив мъж. Допаднахме си”, призна обаче Златина.

Феновете на шоуто толкова харесаха двойката, че й посветиха стихове в сайта на предаването.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти