Професионален черен филм (черно фолио) за мулчиране против плевели на домат и зеленчуци

6
609
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Размери: 1 м, 1,20 м, 1,40 м
Експлоатационен живот: Черният филм може безпроблемно да се използва 1 сезон
Предлага се на ролки с дължини:1000 м и 2000 м
Дебелина на филиото: 15 микрона (mic)

Градински център Семената Шоп има удоволствието да Ви представи един изключително полезен продукт за всички производители – професионален черен филм за мулчиране на домати и различни видове зеленчуци.

Филмът в черно представлява непрозрачно фолио с дебелина 15 микрона (mic). Неговата функция е да възпрепятства развитието на плевели около отглежданите насаждения от домат, краставица, пипер и др. Освен това мулчиращото черно фолио драстично намалява изпаряването на вода от почвата. 

Тези ценни качества на черния филм за мулчиране Ви спестяват досадното и трудоемко регулярно прекопаване и плевене, както и намаляват разходите по поливане.

Черният мулчираш филм е производен от водещ гръцки производител на фолиа за оранжерии и мулчиране. 

Едно от предимствата на фолиото против плевели е, че не е перфорирано. Това Ви дава възможност да поставите посадни отвори точно на местата, където са Ви нужни. 

По този начин черния мулчиращ филм може да се използва за редица различни култури – производство на домати, краставици, корнишони, различни сортове люти чушки, пипер, патладжан, броколи, цикория, ягоди и мн. др.

Черното професионално фолио за мулчиране се използва бе проблем както на открито в градината, двора или земеделските производствени площи, така и в стъклени оранжерии, тунели или конструкции, изградени от найлон за оранжерия.

Използването на черния филм против плевели е изключително лесно. Просто развивате ролката на предварително подготвеното място и леко вкопавате двата му края (около 10 см е добре да се вкопае). Ако извършвате поливане на продукцията чрез лентови маркучи капкови е добре те да бъдат предварително положени.

Добре е да положите мулчиращия черен филм в неветровито време, за да избегнете затруднения.

След полагането Вашата зелена площ е готова за засаждане на разсадите. Отвори в мулчиращото черно фолио се правят изключително лесно чрез садила или макетен нож