Lenovo Yoga Book 10″ FullHD Intel x5-Z8550 2 в 1 таблет

16
302
Добави коментар
Speedcomputers
Speedcomputers

Мобилната продуктивност навлиза в нова ера с Lenovo Yoga Book, 2-в-1 таблет, който се различава от всичко, което сте виждали преди. Водете бележки или скицирайте, като използвате стилус с истинско мастило. Пишете с клавиатурата Halo, която се появява, когато имате нужда от нея и изчезва, когато не ви е необходима. Изпълнявайте задачите си в персонализираната версия на Android, която ви дава възможност да бъдете по-продуктивни от всякога. Тънък, лек и стилен, Yoga Book дава свобода на въображението ви.

Идеалният таблет за творчество в движение

Функции

Note Saver и Real Pen стилус с истинско мастило – новият начин за водене на бележки.

Пишете с мастило върху хартия с Real Pen и оставете Yoga Book да дигитализира записките ви. Редактирайте, организирайте и споделяйте вашите бележки за секунда. Използвайте включения клипборд за Book Pad, за да дигитализирате вашите документи и да ги съхранявате по-лесно. Можете да проследите процеса непосредствено на екрана или чрез приложението NoteSaver, за да използвате вашия Yoga Book като смарт органайзер.Повече няма да забравяте вдъхновяващите си идеи.

А когато ви е необходимо, клавиатурата Halo прави сериозната работа по-лесна.

Когато трябва да свършите нещо важно, просто отворете Yoga Book и пишете с Halo. Клавиатурата се появява само когато ви е необходима. Тя е с оптимизиран софтуер – допълва и коригира автоматично, докато въвеждате, давайки възможност за бърза и прецизна работа. С тази интелигентна и тънка клавиатура, която съчетава най-доброто от софтуера и хардуера, имате усещането, че работите с стинска.Сега тя е навсякъде с вас, без да ви тежи.

Използвайте Real Pen, за да рисувате като истински професионалист.

Когато ви осени вдъхновение, Yoga Book ще ви помогне.Когато клавиатурата е изключена, Create Pad и Real Pen ви предоставят прецизността и контрола, които имате с традиционна писалка.Рисувайте с включения Real Pen, който отчита 2048 нива на натиск и улавя и най-лекия такъв. Няма нужда да се тревожите за батериите.; Real Pen работи без нужда от зареждане. Можете да бъдете още по-креативни,

като използвате и двете си ръце: с едната ръка върху екрана можете да избирате инструменти, да придвижвате и увеличавате, а с другата – да рисувате с Real Pen в Create Pad. Най-хубавото е, че имате възможността да виждате как творенията ви оживяват, за разлика от повечето таблети, при които ръката ви блокира дисплея.

Тънък, лек, с батерия, която издържа цял ден – дайте воля на въображението си навсякъде.

С дебелината си от само 4,55 мм, в отворено положение, с теглото си от едва 690 г и възможността за употреба до 12 часа с едно зареждане, Yoga Book дава крила на креативността ви, където и да сте. Уникалният дизайн се дължи и на сплавта от алуминий и магнезий първо качество, които са използвани в изработката му. Yoga Book се предлага в сиво и в цвят шампанско.Ще приковете всички погледи върху себе си, когато извадите вашия Yoga Book.

Изпълнявайте множество задачи без усилие с потребителския интерфейс за BOOK от Android.

Персонализирахме версията на Android за Yoga Book, за да работите по-лесно. Налага се да вършите няколко неща едновременно на Android? Ние направихме това възможно. Стартирайте по няколко приложения едновременно, бъдете организирани с лента на задачите, копирайте текст от едно приложение в друго.С оптимизираната поддръжка на вградения trackpad и клавиатурата Halo, използването на Android за работа става лесно и удобно. величете вашата продуктивност – ще се изненадате колко възможности ви предоставя това устройство.