5031-MB. Несесер за козметика Decorra

2
300
Добави коментар
Decora
Decora

5031-MB. Несесер за козметика Decorra Дизайнерски Хендмейд Несесер за козметика и гримове, част от продуктовата колекция Decorra Lady „Специално за теб!“. Изработен от нежен ленен плат с мотиви на рози в стил винтидж този моден аксесоар ще внесе ред в дамската чанта и на тоалетката с огледало у дома. Успешно може да се използва за съхранение на дребни премети, козметика, медицински принадлежности, гримове, медикаменти, лекарства, мазила и др. Силно изразена функционалност, практичност, оригиналност и компактни размери. Един атрактивен и изискан подарк за жена по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, Цветница и др. Дъно с дължина 20 см. и ширина 7 см., при височина на несесера 11 см.

Несесер за козметика Decorra е снабден с вътрешен джоб 12 х 8 см., в който да се поставят важни бележки, инструкции или схеми за ползване на медикаменти. Закопчаването става с помощта на двойка ципове, които се движат в посока един срещу друг и в средата се застопоряват. За удобство при ползването на дръжката на циповете са поставени допълнителни ленти от плат. Акцент във визията на несесера е панделката от плат, която отличава колекцията Decorra Lady.

Кокетен с красиви рози в стил Винтидж, дори малко Шаби Шик стил, Несесер за козметика Decorra може да се превърне в интересен подарък, който да съчетаете с други продукти, изработени от същия плат като калъф за телефон, ключодържател, подвързия за книга, мини несесер за носни кърпички, свещ с аромат на българска роза, чанта, статуетка виолончело, бижута, часовник, картичка и др. Може да стои стабилно ако се постави върху маса, тоалетка или равна повърхност, тъй като всяка страна и дъното са допълнително подсилени със силиконова вата. Подходящ е за пране на ръка или в пералня при 30 – 40 градуса, а гладенето трябва да става с умерена температура на ютията.

С грижа за Вас създадохме специална колекция с handmade картички, с които да направите подаръка си напълно завършен и според своята собствена идея.

С Decorra всичко има завършен вид!

Допълнителна информация Материали плат Размери ш. 20 см., в. 11 см. Техника на изработка шиене Стил Винтидж, Шаби – Шик Цвят розов Форма правоъгълна

Етикети: подарък, празник, за жена, за дамска чанта, портмоне, рози, Винтидж, портмоне от плат, несесер за гримове