Пеперуди сини

13
373
Добави коментар
Art_senses
Art_senses

Пеперуди – 14бр. самозалепващи се стикери за стена, подходящи за всеки интериор.

Перфектно артистично решение на най-ниска цена. Лесни за поставяне и разлепяне. Безвредни и провокиращи оригиналното мислене, защото може да се вложи много творчество при композирането на детайлите.

Освен на стена могат да се поставят върху врата, табла на легло, хладилник, бойлер, стъклени, керамични или пластмасови повърхности, или там, където въображението подскаже. Издържливи и в мокри помещения ако повърхността, на която се поставят е суха към момента на залепянето. Изработени от висококачествено немско фолио.

Начин на употреба: 1. Изберете гладка, чиста и суха повърхност. Отделете много внимателно стикерите от листа един по един. 2. Подредете лепливите страни върху равна повърхност, без да ги натискате, така че да има възможност да ги отделите и препозиционирате отново, ако е необходимо. 3. Ако резултатът е задоволителен за вас, притиснете здраво към повърхността, за да изкарате въздушните мехурчета навън. 4. Ако все още има мехурчета, вземете игла, за да ги продупчите.

Показания:   Може да се прилага на всяка чиста, гладка повърхност като: стени, врати, стъкло, метал, керамика, пластмаса и др.