Лазерна показалка Laser Pointer Presenter

22
384
Добави коментар
Speedcomputers
Speedcomputers

 Лазерната показалка представлява малко ръчно устройство, което съдържа източник на енергия (батерия) и лазерен диод. Устройството излъчва тесен кохерентен лазерен лъч във видимата област с малка мощност. Лазерна показалка обикновено се използва с мултимедиен проектор. Предназначена е да осветява зони на интерес чрез малка ярка точка от светлина с червен цвят.

Лазерна показалка Laser Pointer Presenter има общо три бутона. Основният бутон за включване на светлинния лъч е означен с буквата „R“ и е по-голям от останалите. Другите два бутона са предназначени „за разгръщане“ на страници – предходна и следваща – когато правите вашите презентации на Power Point! Бутоните са лесни за намиране, дори само на допир.

Безжичният обхват на показалката е до 15 метра.

Това ви дава възможност да се представите професионално, като по време на вашата презентация можете да се движите свободно в аудиторията. Устройството ви помага да направите вашата презентация с пълен контрол върху движението на слайдовете.

Червеният лазерен показалец се вижда ясно както върху изображение от мултимедиен проектор, също върху LCD и плазмени дисплеи. Не сте ограничени да използвате лазерната показалка само в тъмни помещения. Можете да посочвате с нея и в ярко осветена среда.

Лазерната показалка не се нуждае от специална инсталация. Работата с нея е изключително лесна благодарение на Plug-and-play безжичния приемник. Просто включете приемника в USB порта на лаптопа и можете да я използвате веднага.

Комплектът включва :

– Компактен кожен калъф за съхранение с допълнителен джоб за вашите бележки. – Лазерната показалка Laser Pointer Presenter. – Безжичен USB приемник. – Батерия.

 

Характеристики :

Без необходимост от инсталиране на допълнителен софтуер Червен лазерен показалец Безжичен обхват до 15 метра On/Off бутон + два слайд бутона Лесна „Plug & Play“ инсталация Начин на свързване : Безжична Интерфейс : USB Честотен обхват : 2,4 GHz

ВНИМАНИЕ : Устройството е опасно за очите. Насочен към очите на човек, лазерният лъч може да предизвика временни смущения в зрението! Пазете далеч от деца!

Вижте ТУК мултимедийните проектори, които Спийд Компютри предлага.