Агенция за недвижими имоти Ивеста

1
356
Добави коментар
ivan.ivanov3
ivan.ivanov3

Ивеста ЕООД е създадено през 2007г. Дружеството е  със седалище и адрес на управление в гр.София. Предмета на дейност на нашето дружество се развива в няколко насоки:

Ивеста имоти www.ivesta-bg.com  -Утвърдена Агенция за недвижими имоти . Работните европейски езици на нашата агенция са български, английски, руски, испански и португалски език. В областта на недвижимите имоти амбициите на нашата фирма са насочени към подпомагане в осигуряването на добри възможности както за закупуване на имоти с цел инвестиция в София и ваканционните курорти, така и за живеене и развитие на места за селски туризъм. Нашата цел е да развиваме добър бизнес на пазара на недвижимите имоти, на който ние работим, и да предложим на нашите  клиенти комплексно обслужване при закупуването им. Ние можем да ви помогнем по отношение на всички необходими действия свързани със сделките с недвижими имоти, включително покупка, продажба, инвестиране, правно консултиране, управление на имоти, изготвяне на интериорни и архитектурни проекти и строително-ремонтни дейности.

Правна кантора Ивеста www.ivesta-consult.com  може да Ви изготви всякакъв вид граждански и търговски договори, които са ви необходими; Подготовка на документи и изготвяне на проекти на нотариални актове за нотариално производство за всички видове сделки;Осъществяване на правно обслужване, правно консултиране и представителство на физически и юридически лица при водене на търговски преговори. Регистрация на търговски дружества със седалище и адрес на управление в Република България. Вие получавате компетентна посредническа услуга и правно обслужване по време на целия процес на закупуване на недвижими имоти в България.  Съвети,препоръки,консултации, проверка на имота във връзка със собствеността и липсата или наличие на задължения на собственика, изготвяне на всички необходими договори, пълномощни, декларации и др.

Ивеста спорт www.ivesta-sport.com е лидер в търговията с: професионални спортни настилки, спортно оборудване, луксозни нистилки за фитнес, подови настилки, аеробика, йога, спортни зали, спортни игрища, терени, луксозни спортни настилки , изкуствена трева, татами, настилки за футбол, линолеум, мултиспорт, хандбал, баскетбол, волейбол, лекоатлетически писти, тенис корт, физкултурен салон, външни спортни настилки, вътрешни спортни настилки, баскетболни кошове, футболни врати, професионални спортни електронни табла, саморазливни настилки, акрилни настилки и др.

Ивеста интериор  www.ivesta-interior.com е лидер в търговията с:  подови настилки, каучукови настилки за болници,  луксозни винилови настилки, антибактериални PVC настилки, хомогенни, хетерогенни, настилки за детски градини и училища, изкуствена трева за озеленяване, мокети и мокетени плочи, безопасни винилови настилки, декинг, сайдинг, стенни облицовки, фасадни облицовки, луксозни кожени настилки на плочи, входни външни и вътрешни изтривалки, съоръжения за детски площадки и градини,  електронни табла, саморазливни настилки, акрилни настилки и др.

 

Добре дошли при нас!