5047-MB. Клъч Портмоне Чадърчета

3
395
Добави коментар
Decora
Decora

5047-MB. Клъч Портмоне Чадърчета

Бутиково клъч портмоне от шарен плат със състав памук – полиестер с чадърчета и на точки и малки бухалчета. Един бутиков моден аксесоар от плат, част от Колекцията Decorra Lady „Специално за теб!“, който комбинира много дамски аксесоара в един продукт – портмоне, мини ръчна дамска чанта, несесер и калъф за мобилен телефон. Има две лица, едното от които е с хоризонтална визия и се състои от 2 джоба – малък за монети и по-голям за банкноти, карти, бележки, ключове и др. неща. Другото лице е с вертикален джоб с велкро лепенка и служи за съхранение на мобилен телефон, носни кърпички, визитни картички, мини бележник, слим цигари или други дребни вещи.

Клъч Портмоне Чадърчета има следните предимства: бързо обслужване само с ципове и велкро лепенка; може да се промуши през ръката и да се носи като чантичка – портмоне; има компактни размери; гарантирана здравина на шева и материалите; дълготрайна употреба; мобилния телефон е на лесно и откриваемо място; безопасността на ползване е гарантирана, тъй като може да се закачи на дръжката на чантата и да се пусне вътре в нея. Размери: 11 х 17 см., дължина на дръжката с ухото около 23 см., от която 21 см. е дръжка + карабинка.

Кокетно и практично, Клъч Портмоне Чадърчета може да се превърне в интересен тематичен HandMade дамски подарък ако го комбинирате с подвързия за книга, кутия за очила декупаж, огледало, портмоне с огледало за пари или гримове, или продукти, изработени от други материали и техники със същата тема или цветове. Това дамско портмоне е подходящо е за пране на ръка или в пералня при 30 – 40 градуса. 

С грижа за Вас създадохме специална Handmade картичка с чадърче + бонус примерно предложение за надпис, с които да направите поднасянето на подаръка по още-по незабравим начин и личен стил.

С Decorra всичко има завършен вид!

Идеята може да се повтори със същите материали за 3 – 5 работни дни. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!

Допълнителна информация Материали плат Размери ш. 11 см., в. 17 см. Техника на изработка шиене Стил Арт Цвят жълт Форма правоъгълна

Етикети: подарък, празник, за жена, за дамска чанта, портмоне, мода, портмоне от плат, калъф за телефон, жълт, палитра, чадър, чадърчета, аксесоари мода от плат, клъч портмоне с котки, подарък, подарък за жена, портмоне с дръжка, портмоне за дамска чанта, портмоне от плат, текстилно портмоне с място за телефон, калъф за телефон, дамски портфейл, портмоне от текстил, клъч пормоне от плат, дамско меко портмоне, портмоне с връзка за ръка, клъч портфейл от текстил, клъч пормоне, клъч за ръка