Телевизор LED Smart Samsung ~ Промоционални Оферти ~ ЕМАГ,TechnoArena,Sapirshop и др.

5
312
Добави коментар
niki_matev
niki_matev

ОПИСАНИЕ

Този елегантен 4K LED телевизор Samsung е идеален за вашия дом. Освен това е и много добър Smart телевизор за цената си Този модел може да бъде използван като монитор. 4K резолюцията е причина да се наслаждавате да невиждани досега детайли. Благодарение на 4K разделителната способност, която е 4 пъти по-голяма от тази на Full HD телевизорите, ще се насладите на реалистични детайли. Телевизорът е с диагонал на екрана от 100. Матрицата е с разделителна способност 3840 x 2160 пиксела, като съотношението на страните на изображението е 16:9.

Телевизорът разполага с  DVB-T2C цифров тунер. Моделът има вход за антена. Също така този модел разполага и с мултимедиен плеър.  Телевизор LED Smart Samsung, 40„ (100 cм), 40MU6102, 4K Ultra HD има и Wireless мрежова връзка.

Аудио системата е стерео. Изходната мощност на звука е 2 x 10W. Основните подобрители на звука са Dolby Digital Plus, DTS. Този модел има на разположение LAN, 1 x RF in, слот CI+. Телевизорът се характеризира с 1 аудио дигитален оптичен изход, също и с 3 на брой HDMI портове.Консумираната му мощност е 130 W. Теглото му е 8.7 килограма.