Стратегия за SEO оптимизация

1
355
Добави коментар
ivelinobqvi
ivelinobqvi

Изработка на стратегия за успешен Интернет проект, за популяризация на сайт и SEO оптимизация за търсачки

Нашият опит позволява да изработим ефективна стратегия за развитие на Интернет проект, проект от различно направление и с различна сложност и да намерим такъв път за развитие, който да подхожда именно на вашата компания.

Ние eXtremeSEO отговаряме на важни въпроси:

Как да се избегнат грешките при старта на SEO оптимизацията?
Как да се разбият по приоритети задачите за разрешаване пред вашата компания?
Как правилно да настроите процесите на вашата компания, за да съответстват те на стратегията ви за Интернет присъствие?
Как да оптимизирате бюджета си за SEO оптимизация на сайт?
Как да минимизирате разходите си за Интернет присъствие?

Нашите специалисти ще анализират спецификата на вашия бизнес и ще помогнат за избор на най-подходящия метод за оптимизациия на сайта. Тези методи ще бъдат съгласувани по време и логически и ще помогнат да се достигнат поставените цели – повишение на продажбите, лоялност на аудиторията, познаваемост на бранда и т.н.

Какво правим ние?

В началото определяме структурата на изучавания пазар. Особено внимание отделяме на конкурентната среда: изясняваме какви сайтове ни се явяват конкурентни, класифицираме ги и ги описваме, виждаме по какъв начин те са постигнали позиционирането си и успеха си в търсачките.

В своята работа ние следваме чуждестранен опит, провеждаме анализ на чуждестранните пазари и аналогични видове бизнес в други страни. Българският пазар по правило изостава от западния с няколко години и дадената информация позволява да се предвиди развитието на сегмента в България .

След събирането на предварителна информация ние пристъпваме към разработката на стратегия за развитие на бизнеса на поръчителя в Интернет. В нея влизат:

Препоръка по позициониране на проекта и избор на целева аудитория;
Препоръки по дизайна и подобряване на юзабилити на сайта (ако се налага);
Разработка на общ план за SEO оптимизация на сайта.

В резултат от работата се оформя документ, съдържащ ключови идеи за Интернет стратегия, извод от изследванията, а също така и предложения по позициониране и уточнение на целевата аудитория.