Био боя за коса – БиоСпот – био магазин Бургас

2
440
Добави коментар
region.burgas
region.burgas

„Колор енд Соан“ – цвят и грижа в едно за жива коса
Растителната френска боя „Color & Soin“ / „Колор енд Соан“, в превод „Цвят и грижа“/ покрива плътно белите косми без амоняк, чрез природни екстракти.

Едно боядисване може да превърне красивата блестяща коса в „слама” и обратното – да придаде сила на изтощената коса. Дамите, които редовно използват такава козметика, са наясно, че най-безвредна е боята, която не съдържа амоняк – химичното вещество, което разрушава структурата на косъма.
Липсата на амоняк в боята „Колор енд Соан“, създадена в лабораториите на френския козметичен лидер „3 Chenes” /Троа Шен/, е само една от причините тя да е хит на френския и българския пазар.

Какво отличава „Колор енд Соан“ от останалите без амонячни бои? Защо „Цвят и Грижа”?
Защото „Колор енд Соан“ осигурява едновременно наситен цвят и подхранване на косата. Липсата на амоняк не означава липса на добро оцветяване.
Френската боя се предлага в 26 цвята, които независимо от това дали са светли или тъмни покриват плътно на 100% белите коси. Те са с дълготраен ефект, устойчиви на ултравиолетовото лъчение и хлора във водата.

„Колор енд Соан“ не само оцветява перфектно косъма, тя го и възстановява. След боядисване с „Колор енд Соан“ косата изглежда видимо по-здрава, силна, хидратирана и гъвкава от преди. Това се дължи на подхранващите вещества на растителна основа, които френските специалисти са вложи в състава на козметичната линия. Те са използвали природни съставки, за да защитят кератина – основна структурна единица на косъма.

Формулата на „Колор енд Соан“ е единствена по рода си, защото боядисва и едновременно с това подобрява структурата на косъма чрез растителни екстракти. Благодарение на етерични масла и растителни протеини се постига желания от всяка дама ефект – здрав, жизнен, еластичен косъм.

Боята за коса „Колор енд Соан“ съдържа растителни протеини:
от жито – за регенериращо действие,
от овес – за подхранващо действие,
от царевица – за стимулиращо действие,
от соя – за реструктуриращо действие.
В нея има и кокосово масло – придаващо жизненост, масло от розмарин – възстановяващо равновесието и масло от евкалипт – с успокояващо действие.
Освен боя серията „Колор енд Соан“ включва поддържащи шампоани и балсам. Френската козметика не съдържа амоняк, силикони, резорцин и парабени.

Продукт, произведен във Франция от фирма LES 3 CHÊNES

Изтегли Каталог на цветовете