Бутикови пръстени с диаманти BRUTAL, абсолютни уникати – от Бижутерска къща Папазян Даймънд

2
535
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

УНИКАЛНИ БИЖУТА ОТ ЗЛАТО И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ – ЕДИНСТВЕНИ В СВЕТА!

Магазин за бутикови бижута BRUTAL предлага изящни бижута от злато, украсени с диаманти и скъпоценни камъни с гарантиран произход и сертификат за качество. Папазян Даймънд е бижутерска къща, създадена от дипломирания и лицензиран експерт оценител на диаманти г-н Янко Папазян.

Разгледайте сами се уверете в красотата и неповторимостта на нашите бижута (пръстени, гривни, висулки, медальони) и аксесоари. Марката BRUTAL е гаранция, че изработеното и продадено от нас бижу е абсолютен уникат, придружено с необходимите документи и сертификати за това. Всяко изделие на BRUTAL е единствено в света.

От Папазян Даймънд можете да закупите диаманти и скъпоценни камъни, както и да получите компетентна консултация за всичко свързано с тях. Натрупаният опит и сътрудничеството ни с много специалисти в диамантената индустрия и участници в международните диамантени борси Ви дава възможност да избетете диамант по Ваш критерий. Нашата мисия е да предоставим най-доброто от света на диамантите и ювелирното изкуство.