Мъжки часовник Exess 2X01 GBKBK

8
566
Добави коментар
pavkata11

Водоустойчив Мъжки Часовник Exess с Функции за Дата, Двойно време, 24-часов формат, Час, Минута, Секунда. Часовника е с механизъм Miyota Японски кварцов.

Подоходящ за :Ежедневен Спортно-елегантен Мъжки часовник Официален кварцов Quartz Fashion Черен Елегантен Модерен Casual Sport Златист мъжки Стилен Часовник Мултифункционален Силиконов Стоманен Японски Италиански Хронограф Луксозни Лукс Функционален Ден от седмицата.

Детайлите са: Луминесцентни стрелки Японски кварцов механизъм Miyota/ Циферблат: Аналогов Мултифункционален Дата. Корпуса е Кръгъл с Медицинска стомана (316L) с златист цвят. Покритието на каишката е от силикон.

Състава на на стъклото е от минирални кристали./ Размера на корпуса е 45мм

Качеството на часовници Exess е повече от гарантирано. Това е идеалният подарък, който можете да си направите. Дамите и мъжете със силен характер предпочитат винаги да носят изпитани марки и това е една от основните причини да избират Exess. Това са устройства за измерване на времето, които се отличават с естетика и собствен стил. Моделите при мъжете са многообразни. Изисканият бизнесмен знае, че италианската марка предлага едни качествени и изпълнени със стил модели. Те са уникални, оригиналността им е наистина тази, която силният пол особено харесва. Насочете вниманието си към модела часовници Exess, който е най-близък до Вашият характер.