Модни тенденции в Париж

26
338
Добави коментар
MayaStancheva
MayaStancheva

Родината на модата – Париж, ни донесе нови идеи за поотраснали момиченца. Една невероятна торта от памперси в различна цветова гама от обичайнитекласически розови предложения. Подходяща е за момичета, които ще празнуват своята първа годинка. Тортата от памперси с чудесна кукла с руса кочика, подходяща за направата на прически от всякакъв вид и дрешки с възможност за преобличане и кипрене. 😉 Поднесете неизменна радост на малкото момиченце и нейните родители. Зарадвайте много младото семейство, както и другите гости с които ще се забавлявате в игри!

Не забравяйте да си направите снимки!

Съставки:

20 висококачествени памперси на „Памперс“, размер 4;

1 кукла;

Комплект дрешки за куклата;

Закачалка за дрешки или бижутата на мама.

Тази торта може да се изработи и в различни размери – 1, 2, 3 етажа. Разгледайте моделите тук: 

http://beediapercakes.com/index.php?route=product/category&path=66

Предлагаме ви да изпишем името на бебчето отпред на тортата ако вече го знаете, или първата буквичка. Моля, уверете се, че правилно сте ни изписали името, както и рожденната му дата, за да предвидим неговия точен размер на памперсите.

Обичаме да правим възможно най-лесно предаването на подаръка на получателя. Ако това сте вие, можем да се срещнем лично и да ви я предадем в гр. София или по куриер. Или искате да изпратим Бебешката торта директно на вратата на получателя от ваше име? Просто ни оставете съобщение в секция „Бележки към продавача“ ,  със съответните данни:

Дата за доставка /датата на която искате тортата да пристигне на адреса/;Точен адрес на доставката /град, улица и номер в България. За доставка извън страната, моля да се свържете с нас/;Телефонен номер и име на получателя;Напишете ни кратък текст, който да изпишем в картичката, която сме предвидили да подарим от Ваше име. 🙂

ВАЖНО 

Не забравяйте да напишете отдолу от кого е подаръка, за да може получателя да знае на кого да се обади и да благодари след получаването на изненадата ви. Ние ще се уверим, че подаръка пристига до получателя си в безупречен вид на точната дата!

Размери:

Приблизително 40 см. височина и около 70 см. обиколка.

При изработката на тортата и сглобяването не се използват токсични лепила, тиксо или или шевна машина и не е нарушена целоста на памперсите и останалите елементи. Всички артикули са гарантирано 100% използваеми след разглобяване – просто не забравяйте да си направите много снимки преди това! 🙂

Всички наши продукти са предварително подбрани като качество и ние използваме само чисти и здрави материали.

** За различните размери на памперси броят им може да варира в зависимост от дизайна на тортата и той ще е равен на стойността. **

Специална забележка за доставката:

Тортите от памперси се изработват и се доставят в зависимост от датата която ни напишете, преди партито което ви предстои, а не в датата на поръчката. Не забравяйте да ни напишете името на бебчето, датата му на раждане за да предвидим неговия точен размер на памперсите и датата на доставката, когато поръчвате, за да можем да ви го доставим с достатъчно време без да се притеснявате в последния момент! Ако поръчвате торта за фирмено парти или презентация в тематична цветова гама, не забравяйте да ни дадете 2 дни предварително време за изработката. Създаваме поръчки, които да съответстват на десетки теми подходящи с интериора на детска стая. За всички подробности относно доставката, поръчките на подаръци, вижте на страницата ни: 

http://beediapercakes.com/index.php?route=information/information&information_id=6

Имаме всички отговори за които имате въпроси!

{За нашите торти}

• Нашите торти се изработват с качествени „съставки“. Използваме само познати марки с най-високо качество в нашите творения. Никога няма да използваме нещо, което не бихме купили за собственото си семейство или приятели.

• Използваме Памперси на Pampers с размер 2, освен ако сте поръчали друг размер.

• Извадените памперси от пакета са неразтваряни и са подредени така, че да се предотврати повреда,  напрашаване или деформация. Запазени са и съхранени в тортата за да може майката с радост да ги използва. Тортите се изработват отвътре навън, като не се използват вредни материали, лепила, тиксо, телбод или други предмети, които биха наранили целостта на тъканите и памперсите.

• При сглобяването и изработката на тортата няма зашивани или пришивани елементи. Те са 100% използваеми и невредимии след разглобяване.

{Дизайн}

• Всички от изброените в нашия магазин торти са изработвани за клиенти от предишни поръчки. Ще се постараем да пресъздадем всичко, което виждате на снимките, а това се базира на наличието на одеала и други „съставки“ от нашите производители.

• Тортите могат да бъдат направени така, че да съответстват на всяка желана цветова гама съобразена с декора на партито или интериора в детска стая или цвета на бебешката количка! Ние обичаме предизвикателствата и с радост ще съчетаем цветовете които желаете да доминират. Приветстваме ви да ни изпраите снимки или идеи по които да се ръководим и които да следваме! 

{Изработка и Доставка}

• За да се справим с голямото търсене и многобройните поръчки, нашите торти се изработват и ще ви се доставят в деня преди датата на бебешкия празник или датата която вие ни посочите. Изработката на тортите обикновено отнема между 2-3 работни дни (или по-рано в зависимост от  модела и от текущото натоварване). Доставката ще отнеме 1 работен ден или в завизимост от почивните дни на куриерските фирми за България или няколко дни /седмици/ въз основа от региона извън България. Винаги ще бъдете спокойни, че ще получите тортата, която ще ви се достави в рамките на желаното време, преди вашия бебешкия празник!

• Изпращате ли поръчаната от мен торта  директно на младите родители?

Разбира се, че правим тази услуга за вас вече втора година!

Изработката обикновено е между 2-3 работни дни за торта в зависимост от дизайна или сложността на изработка. Доставката ще отнеме още 1 ден в рамките на България. Ние ще подарим картичка, на която ще надпишем текста, който желаете да добавим от ваше име.

• Тортите са добре опаковани за транспортиране с много грижи.