Счетоводна кантора ВиТ

1
367
Добави коментар
blagovestv
blagovestv

В България счетоводителите се сблъскват с непрекъснато променяща се нормативна уредба и тромава държавна администрация. Счетоводните кантори спестяват много усилия и загубено време на управленския екип за следене на законови промени и борба с бюрокрацията. Отговорността на счетоводителите е голяма, една тяхна грешка може да доведе до неправилно взето управленско решение, до лош кредитен имидж, до понижаване на доверието, до данъчни загуби и санкции. Трудността да избере добър счетоводител, стои пред всяка компания. Последиците от погрешния избор понякога могат да бъдат много тежки. Проблемът не трябва да бъде подценяван!

Идеята на счетоводното обслужване не е само да осчетоводи документите месец по месец и да приключи годината. Един от най-важните параметри на счетоводното обслужване е ангажираността на счетоводителя с развитието и растежа на бизнеса на клиентите, които обслужа а не просто да изпълни своите ангажименти пред данъчните служби.

Ние в Счетоводна кантора ВиТ прекрасно разбираме това и от години изграждаме своя подход към нашите клиенти да е изцяло ориентиран към консултирането и асистирането на успешното им бизнес развитие.

Нашите бизнес принципи са:

Професионализъм
Лоялност
Корекност
Далновидност
Бързина
Качество
Отговорност
Прецизност
Креативност

 

Защо да изберете счетоводна кантора ВиТ?

Конкурентни цени,  високо ниво на компетентност и дългогодишен опит.
Индивидуални решения за всеки вид дейност.
Бързина при предоставянето на счетоводни услуги, което говори за професионализма ни.
Намаляване разходите и оптимално натоварване ресурсите на предприятието.
Гъвкавост, удобство и скорост на работа. Пестене на време нерви и пари.
Редовни справки и подробни финансови анализи за по-добро управление на бизнеса.
Консултации ориентирани към намаляване на риска в търговските сделки.
Предлагаме решения, които реално да намаляват разходите.
Съставяме отчети, издържани за пред банки и кредитори.
Съдействаме при желание за получаване на финансиране и лизинг.
Намираме решения за бизнес проблеми извън счетоводството.
Сигурност в отношенията с НАП.
Онлайн система за размяна на документи подсигуряваща ефикасно и бързо категоризиране и осчетоводяване на всички документи.
Отговорност за работата си.

 

Счетоводна кантора ВиТ осъществява своята дейност от 2000 г. Имаме индивидуален подход към всеки клиент, като най вече държим на взаимното доверие.
С абонаментното счетоводно обслужване от наша страна осигуряваме спокойствие на нашите клиенти и поемаме всичко свързано с:

НАП – /данъчните власти/-регистрации, проверки, ревизии, подаване на декларации по ДДС, VIES, интрастат, декларации документи или данни подавани от юридически и физически лица, декларации свързани със задължителното осигуряване, уведомления за сключване или изменение на трудови договори,
НОИ/осигурителния институт/ – болнични, майчинства, заверка на осигурителни книжки и всичко друго свързано с осигуряването
Юридичски услуги свързани със стопанската дейност на фирмите – регистрации, заличаване, промени, договори, нотариални актове и консултации.
За улеснение на клиента първичната документацията може да се предава дистанционно онлайн, като се сканира и изпраща на електронната ни поща [email protected]