НОВА ГОДИНА 2018 В СУБОТИЦА, Сърбия

2
332
Добави коментар
vanada
vanada

Маршрут:

Суботица, езерото Палич, (Сегед*), Нови Сад

Продължителност:

4 дни / 3 нощувки

Дати:

30.12.2017-02.01.2018,

НОВА ГОДИНА 2018 В СУБОТИЦА, СЪРБИЯ

Маршрут: Суботица, езерото Палич, (Сегед*), Нови Сад

Продължителност: 4 дни / 3 нощувки Включен пансион: 3 закуски, 1 стандартна вечеря, 1 празнична новогодишна вечеря с включена консумация на напитки местно производство и жива музика, 1 празнична вечеря (реприза) с включена консумация на напитки местно производство

Хотел по програмата: Hotel Galleria 4*

Дата на отпътуване: 30.12.2017 – 02.01.2018

След предварително запитване и потвърждение от наша страна, възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора, Пловдив и Пазарджик. Услугата е срещу допълнително заплащане: от Бургас – 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева. Посочените цени са за двупосочен транфер.

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО:

1 ДЕН /СОФИЯ –СУБОТИЦА/ Отпътуване от София от паркинга пред стадион Васил Левски в 07.30ч. Пристигане в късния следобяд в Суботица. Настаняване в Hotel Galleria 4* Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН – 31.12 /СУБОТИЦА – ЕЗЕРОТО ПАЛИЧ/ Закуска. Туристическа обиколка на Суботица – най-северният град на Сърбия, разположен на 10 км от границата с Унгария. Градът ще ви плени с уникалната си архитектура – смесица от няколко стила, оставили своето отражение през вековете. Ще видим: сградата на кметството, изградена в началото на двадесети век. Градският музей, францисканския манастир, който е бил построен в началото на 18 век, както и католическата катедрала Света Тереза. Следобед отпътуване за град Палич с едноименното езеро дълго 8 км. Малкото градче се слави със статута си на СПА и ваканционно селище. Свободно време за разходка около езерото, за да се насладите на тишината и спокойствието. Връщане в Суботица. Свободно време за почивка и подготовка за вечерта. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ. Нощувка.

3 ДЕН 01.01 /СУБОТИЦА – СЕГЕД*/ Закуска. Свободно време в Суботица или по желание допълнителна екскурзия до град Сегед, Унгария. (В 11.00 часа отпътуване за Сегед. Туристическа програма: средновековната крепост „Св. Димитър”, турските бани, Оброчната църква от 1910 г. Този впечатляващ религиозен храм е издигнат като благодарствен дар след голямо наводнение в града. Голямата синагога – една от най-големите в Европа. Мостът Ферен е от историческото наследство на града и е изграден по подобие на моста на въздишките във Венеция. Свободно време за разходка. Връщане в Суботица. Втора празнична вечеря (Реприза). Нощувка.

4 ДЕН 02.01 /СУБОТИЦА – НОВИ САД – СОФИЯ/ Закуска. Отпътуване за България. Кратка спирка в Нови Сад – столица на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Посещение на крепостта Петроварадин – най-атрактивния паметник на културата и историята на града. Необичайната си извисенос над нивото на Дунав, Петроварадин дължи на високата скала, която се издига над реката. С четири етажа под земята, 16,5 километра подземни галерии, сводове и куполи, около 12 000 бойници и 13 порти, крепостта е наречена Гибралтар на Дунав. Пристигане в София вечерта.

ЦЕНИ:

30.12.2017  495лв.  465 лв.  675 лв.  349 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

3 нощувки, 3 закуски в Hotel Galleria 4*, разположен в идеалния център на Суботица

1 стандартна вечери (без включени напитки) 1 празнична новогодишна вечеря с включена консумация на напитки местно производство и жива музика в ресторанта на хотела 1 празнична вечеря (реприза) на 01.01 с включена консумация на напитки местно производство

транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/

безплатно ползване на услугите в СПА центъра на хотела: финландска сауна, парна сауна, тепидариум, солена стая и хидромасажни вани

водач от фирмата организатор

екскурзоводско обслужване

групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

входни такси на туристическите обекти по програмата екскурзия до град Сегед /Унгария/ – 15 евро /организира се при група 30 души, заявява се и се заплаща на място/ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НОСИТЕ СЪС СЕБЕ СИ ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ!

доплащане към медицинската застраховка за лица от 65 до 70г. – 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 10 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани.

доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас – 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА:

Hotel Galleria 4* е новопостроен хотел в центъра на Суботица, съществува от 2007г. Хотела разполага с общо 90 стаи за настаняване: 78 двойни стаи, 10 апартамента, от които 7 класически и 3 луксозни (Presidential, Royal и Младоженски) и 2 стаи, пригодени за хора със специални нужди. Стаите са оборудвани с мини бар, сейф, телевизор, интернет връзка, както и WiFi зона за ползване на безжичен интернет. Всички стаи са климатизирани. Уникалността на хотела е отразена в красивата атмосфера на централния Атриум, който свързва конгресния и хотелски дял в едно цяло. Покрит със стъклена конструкция Атриумът е хладен през летните месеци, а през студените зимни дни се загрява с отоплителна система. Той е предназначен за събития от отворен тип с площ от 1300 м2 и височина 25 м и затова представлява най-подходящото място в Суботица за мероприятия и приятни събирания. В заобикалящата среда са заведения за бързо хранене и баварската пивница „Мюнхен – баварска бира“. Гостите на хотела имат възможността да използват безплатно услугите в СПА център Galleria Wellness Centar с площ 400 м2. Хотелът и разполага със собствен паркинг на 2 нива с охрана и видеонаблюдение.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.

Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.

Срок за записване: до запълване на свободните места.

Начин на плащане: аванс в размер на 100 лева на човек при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване. За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.

Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.

Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.

Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключването на застраховка „Отмяна на пътуване“ в ЗАД Армеец. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на записване за дадена екскурзия. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; .разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет.

Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзията.

Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.

Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.

Туроператорът е сключил застраховка „Отговорност на туроператора” по смисъла на чл. 97, ал.1 от Закона за туризма – застрахователна полица No 16 902 1315 0000323935 в ЗАД Армеец