Антицелулитен гел

2
406
Добави коментар
ZdraveiMoeZdrave
ZdraveiMoeZdrave

АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ – 100% натурален продукт

Приложение и действие:

Ефективно премахва целулита и намалява обема му. Оформя тялото. Регенерира, освежава и тонизира кожата. Подобрява кръвообращението. Помага при слънчево изгаряне. Ефективен при спукани капиляри и разширени вени. Помага при кожа, склонна към зачервяване. Ефективен при розацея.

  Мечтата на всяка жена е кожа без целулит. С този проблем се сблъскват 80-90% от жените и все повече мъже.

  Целулитът се приема като естетически проблем, но много от нас трябва да се притесняват повече от факта, че той е нарушение в кръвообращението или последица от грешна диета. Това е отговорът на организма към обстоятелства, при които има хормонални промени, неправилното хранене, нарушена циркулация, стрес, тютюнопушене и липса на физическа активност.

  Можете да изваете тялото си и да предотвратите натрупването на подкожни мастни „възглавнички” с помощта на освежаващ антицелулитен гел с бръшлян, който работи за разграждането на целулита и подкожната мастна тъкан, а също и за укрепване на стегнатостта на кожата.

  След 30 дни употреба на АНТИЦЕЛУЛИТНИЯ ГЕЛ, кожата ви ще бъде отново гладка.

Състав: 100% натурален продукт.

Азиатска центела (готу кола) Червени водорасли Маслен мацерат от американски бръшлян Джинджифил Розмарин Евкалиптово масло

Характерно за съставките:

Азиатска центела (готу кола) – пази проводящата тъкан. Стимулира синтеза на колаген. Има регенериращ и успокояващ ефект. Укрепва стените на капилярите, нормализира хидролипидния баланс и стимулира процеса на епителизация. Червени водорасли – активират метаболизма на клетките, помагат за изхвърляне на натрупаните токсични елементи. Атакуват тъканите, предразположени към задържане на течности. Американски бръшлян – има липолитични (разграждащи мазнините) функции, благоприятства съдовия и лимфния дренаж. Джинджифил – природно противовъзпалително средство, което потушава малките огнища на възпаление, причинени от целулит и помага за неговото редуциране. Съдейства за изгаряне на мазнините, задейства метаболитните процеси и намалява токсините в тялото. Розмарин – загрява, стимулира кръвообръщението, премахва отоците. Укрепва стените на кръвоносните съдове. Невероятно средство против задържане на течности и нарушен лимфоток. При третиране на кожата с маслото от розмарин, се облекчава нейната подпухналост и подуване. Използва се и при проблеми на кожата, свързани с акне, дерматити и екземи. Евкалиптово масло – Помага при кожни проблеми, укрепва съединителната тъкан, спомага за разрушаване на натрупаните мастни образувания, които блокират кръвообръщението и лимфата. Стимулира жизнеността на клетките.

Препоръки за употреба: Втривайте гела с кръгови движения два пъти дневно върху зоните, засегнати от целулит.

Не съдържа парабени, парафини, изкуствени оцветители и аромати.

Опаковка: 250 мл

ВИЖТЕ И ПОДУКТИТЕ НИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ