Уреди с Транспортни Дефекти от Европа | МАГПРОМ електроуреди

2
601
Добави коментар
icogiev
icogiev

Защо да си купите уреди с транспортни дефекти от magprom.net?

Ние предлагаме наистина НОВИ и НЕИЗПОЛЗВАНИ уреди със съвсем леки транспортни дефекти, които не пречат на работата на електроуредите и това е тествано от висококвалифицирани Немски и Английски специалисти, които гарантират за надеждността на уредите!

За разлика от други фирми предлагащи уреди с транспортни дефекти, които всъщност предлагат употребявани УРЕДИ ВТОРА РЪКА, ние гарантираме, че работим само със НОВИ електроуреди! Все още не предлагаме бяла техника с транспортни дефекти, но през следващата година ще разширим асортимента си с евтини електроуреди за дома.

Освен гарантираното качество което ще откриете в онлайн магазинът за уреди с транспортни дефекти ние ви предлагаме и цени които са в пъти по-ниски от тези които ще откриете където и да е било другаде!

Какви са транспортните дефекти на нашите уреди?

Като казваме транспортен дефект, може би си представяте отчупени парчета от корпусите на уредите, силни вдлъбнатини и силно надраскани повърхности?

НЕ ние не предлагаме уреди които са силно повредени!

Обикновено уредите имат повреди главно от драскотини и то съвсем леки, които в повечето случаи са толкова незначителни. че няма да можете да ги видите или откриете!

Уреди с транспортни дефекти от МАГПРОМ във Варна и Стара Загора

Варна е отправна точка на всяка една пратка направена в сайта на МАГПРОМ, но вие можете да пазарувате и в реалните ни магазини в Стара Загора.

Магазинът ни за Уреди с Транспортни дефекти във Варна се намира на улица Александър Дякович (под Бизнес хотела)

Магазинът ни за Уреди с Транспортни дефекти в Стара Загора се намира на улица Христо Ботев 108 (в Новата Сграда на ъгъла)

Следващите градове в които ще отворим магазин за Уреди с транспортни дефекти – София , Пловдив , Бургас.