Ревю: Влагоуловител Inventor E2-ION20L EVA II

9
340
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

Проблемът с влагата у дома не е нещо, с което трябва да правите компромис, защото освен, че води до появата на мухъл и плесен, може да е много опасно за здравето. Повишава белодробните заболявания, затруднява дишането, оставя усещане за по-ниска температурата в помещението. Ето за това най-доброто решение е да използвате влагоуловител. Освен, че ще поглъща излишната влага във въздуха и ще се грижи за здравето Ви, той е идеален уред за зимния сезон, когато нямате възможност да сушите прането си навън. А другото голямо преимущество е повишаването на жизнения Ви стандарт и комфорта у дома с вградения йонизатор за въздух. Всички тези плюсове могат да се открият у новия влагоуловител Inventor E2-ION20L EVA II.

 

 

Повече за това защо ни е необходим владоуловител, когато имаме проблем с влагата може да видите тук.

 

Характеристики:

За помещения: 55 кв.м./145 куб.м.

Вместимост: 3 литра

Капацитет: 20 литра/ден

Дебит: 170 куб.м./час

Размери (В/Ш/Д): 510/350/245 мм

Стандартна гаранция: 24 месеца

 

 

Защо Inventor E2-ION20L EVA II е толкова добър?

 

Inventor E2-ION20L EVA II е един от най-икономичните влагоуловители, като консумацията на електричество е само 320 W. Това Ви гарантира ниски сметки за ток при използването му, като разходите за електроенергия значително са подобрени сравнение с предходните модели.

Друг плюс на модела е практичният, дигитален дисплей, чрез който лесно може да регулирате всички настройки. Влагоуловителят работи при влажност на въздуха между 35% и 80%, като чрез бутоните + и – може да регулирате сами нивото на влажността в стаята. Препоръчителните нива са около 45% през зимата и около 50% през лятото.

За допълнително улеснение има функция Smart, която автоматично коригира нивата на влажността спред температурата на помещението. Така имате една здравословна среда за живот, но същевременно и икономия на енергия, защото уредът работи интелигентно, само когато се налага.

Ако имате нужда от наистина сериозно изсушаване може да постигнете това, чрез функцията за непрекъснато изсушаване, при която уредът работи непрекъснато до 100% отстраняване на влагата в помещението.

Има и турбо режим, чрез който бързо постигате желаните нива на влага в помещението.

 

 

Inventor E2-ION20L EVA II е снабден с колелца, които позволяват лесното му преместване от една стая в друга. Не сте ограничени от това да го използвате само в едно помещение.

Едно от най-големите предимства на Inventor E2-ION20L EVA II е това, че има функцията Dry Laundry, която превръща уреда в решението на всичките Ви проблеми свързани със сушенето на прането през зимата. Сигурно знаете, че не е добре да сушите дрехите в помещенията, в които живеете, но през зимата просто няма начин, когато просто нямате друг начин да се справите с прането си, освен да го приберете на топло. С функцията за сушене на дрехи влагоуловителят автоматично изсушава въздуха до достигане на 45% влажност, а след това продължава да работи в режим вентилатор, като по този начин оставя дрехите сухи и свежи.

Освен това уредът е тих, нивата на шум са около 45 dB и може да се използва в различни помещения. За здравословната среда на живот от Inventor са се погрижили допълнително като към E2-ION20L EVA II получавате и функция йонизатор. Йонизаторът е идеален за създаване на здравословна среда за живот, като зарежда въздуха с отрицателно заредени йони, които имат благоприятно въздействие върху човешкия организъм.

 

 

Inventor E2-ION20L EVA II получавате:

Индикатор за нивото на водата, за да знаете кога да го изпразните
Автоматично изключване при пълен резервоар
24-часов таймер, който Ви позволява планиране на работата на уреда
Авто рестарт
Самодиагностика
Постоянен дренаж
Функция за сушене на пране
Турбо функция
Мобилност благодарение на колелцата му
Йонизатор за въздух
Ниски нива на шум
Функция за интелигентно изсушаване
Дигитален дисплей
Ниски нива на консумация на електроенергия

 

Идеалното решение за всеки дом, който се бори с влагата през зимата. Само сега може да го намерите на vimax.bg с 15% намаление.

Възползвайте се преди офертата да свърши, вземете го сега!