Хороскоп за месеца

1
285
Добави коментар
markcomm
markcomm

ХОРОСКОП за ОКТОМВРИ 2017

Овен На 1 октомври и 2 октомври Вашата изобретателност ви отвежда там, където искате да отидете. Благодарение на вашето творческо мислене, вие пресичате финалната линия, докато вашите конкуренти все още се опитват да разберат как да започнат. На 5 октомври и 6 октомври действате импулсивно , но вашият спонтанен избор не винаги дава желаните резултати. Опитайте се да мислите за потенциалните последици, преди да направите големи ходове. На 14 октомври и 15 октомври Вашата смелост е възхитителна и с право можете да се гордеете с Вашите специални способности. Влезте в представление за таланти или изпробвайте игра. Ако не получите зелена светлина, вероятно не показвате това, на  което наистина сте способни. Изкушавате се да бъдете антагонист на 21 октомври и 22 октомври, но ситуацията вече е достатъчно напрегната. Опитайте се да бъдете част от решението, а не част от проблема. Налице е натиск за действие на 26 и 27 октомври, но ще успеете да го контролирате. Вие притежавате силната воля на Овен и нищо няма да може да Ви попречи. На 30 и 31 октомври несигурността може да Ви подведе. Опитайте се да се придържате към решенията си, след  като веднъж вече сте ги направили.

Телец Вие обичате да помагате на другите, така че на 3 октомври и 4 октомври  защо да не намерите начин да го направите официално? Ако все още не сте част от местно, национално или глобално благотворително движение, сега е времето да се присъедините. На 7 октомври, 8 октомври и 9 октомври Вие изпитвате любов до голяма степен и се чувствате много близки с приятели, роднини и други хора, които са участвали в живота ви по специални начини. Сега е времето за парти, за да празнувате с невероятните хора, което ви заобикалят. 16 октомври и 17 октомври са чудесни дни за забавления с партньора до Вас, така че го отидете на панаир или увеселителен парк ,или се наслаждавайте на тихи домашни игри. Ако все още търсите любов, можете да я намерите в забавна и непринудена обстановка. Предстоят ви много новости в живота. На 23 октомври, 24 октомври и 25 октомври спонтанните моменти ще са много по-забавни, ако не поставяте под въпрос всеки малък детайл. Понякога нещата просто се случват без очевидна причина. По принцип не обичате някой да Ви каква какво да правите, но на 28 октомври и 29 октомври ще Ви е необходимо допълнително напътствие, за да свършите работата. Поискайте помощ, когато имате нужда от нея. Работете самостоятелно колкото е възможно повече.

Близнаци Ще се сблъскате с етичната страна на нещата на 1 октомври и 2 октомври. Бъдете внимателни, защото в старанието си да угодите на околните, можете да пренебрегнете правилното и моралното. Вашият път е ясен и не трябва да се отклонявате от него. Вие сте в центъра на интелектуално събитие на 10 октомври и 11 октомври, защото имате какво да предложите на мозъчния фронт. Хората идват при вас с проблемите си по основателна причина, а  – Вие сте човекът, който има отговори. 18 октомври, 19 октомври и 20 октомври са страхотни дни за флирт, особено когато сте сред хора, на които в обществото се възхищава. Няма да сте толкова психически гъвкави на 26 октомври и 27 октомври, както обикновено. Не виждате смисъл да се поддавате на начина на мислене на някой друг, когато знаете, че Вашето е правилно! 28 октомври и 29 октомври са добри дни, за да коригирате гледната си точка си, защото различният поглед почти винаги води до различни резултати. Сега, когато можете да видите малко повече в бъдещето, знайте, че имате няколко интересни и страхотни възможности.

Рак На 3 октомври и 4 октомври вървите по острието на бръснача, но няма никаква опасност да се порежете. Имате невероятно усещане за баланс, което Ви помага при всяка несигурна ситуация. На 5 октомври и 6 октомври, Вие бързате толкова много, че можете да пропуснете нещо важно или романтично. Винаги ри трябва  да сте първи? Отделете известно време, за да помиришете есента. Двойната ви идентичност се показва на 12 октомври и 13 октомври, но имате достатъчно енергия, за да прикриете всички недостатъци. Да бъдеш с две лица не е приемливо, независимо от това как се опитваш да го прикриеш. Вие се борите за контрол на 21 октомври и 22 октомври, но срещу себе си ще имате силен противник.  Необходими ли са наистина всички тези усилия? Какво наистина има значение? Къде е вашият списък с приоритети?На  28 октомври и 29 октомври ще имате значителна интелектуална сила, която трябва да Ви помогне да решите веднъж завинаги трудов или училищен проблем. Не е нужно да сте най-умният човек в стаята, за да намерите решението.

Лъв Дали Вашата арогантност ще работи за Вас или срещу Вас на 1 октомври и 2 октомври? Доверете се на старата поговорка „Ако нещо работи, не го поправяйте“. На 7 октомври, 8 октомври и 9 октомври Вие прекалено много ще бъдете загрижени за Вашата репутация и как изглеждате в очите на другите. По принцип няма нищо лошо в това, но нека то да не Ви обсебва.   Вие ще изпитвате голяма радост на 14 октомври и 15 октомври и може да се изненадате, че най-простите неща в живота наистина ви носят най-голямо удоволствие. Това знание няма да ви попречи да бъдете на типичната си висота, но поне ще разберете, че не е нужно да правите шоу през цялото време. Вашите разузнавателни умения са полезни на 21 октомври и 22 октомври, защото може да има мистерия, която само Вие можете да разрешите. Имате много рационални и основателни причини за действията си на 28 октомври и 29 октомври, но един приятел не чува какво му казвате. Не опитвайте да угодите на всички.

Дева Когато вашата рутина се промени на 1 октомври и 2 октомври, няма сте сигурни какво да правите. Ето какво – трябва да знаете, че можете да отидете където искате и да направите каквото искате! Това може да е страшно първоначално, за Вас, но ще се научите да прегръщате и обичате свободата си за нула време. На 7 октомври, 8 октомври и 9 октомври срещате сродни души и бихте могли да създадете нови приятели за цял живот. Романтиката е малко вероятна, но не я изключвайте. Просто никога не знаеш кога ще срещнеш своята половинка. Можете да празнувате някои невероятни триумфи на 16 октомври и 17 октомври, но не забравяйте какво имате до този момент. Може да настъпи дълбока промяна на 18 октомври, 19 октомври или 20 октомври и животът ви никога няма да бъде същият. Животът се случва независимо дали сте готови или не, така че не отблъсквайте нещата само защото не ги очаквате. Позитивната енергия ви заобикаля на 26 октомври и 27 октомври. Смятате, че не можете да направите нищо погрешно. Ако вярвате в себе си, може би това е вярно.

Везни Не се старайте прекалено много да се придържате към първоначалния план, когато дневният ви график се обърка на 3 октомври или 4 октомври. Бъдете сте достатъчно умни, за да направите алтернативен план. Или два. Мисленето за бъдещето ще ви спести много време и стрес! Има много нови неща, които се опитват да си проправят път във Вашия живот  на 10 октомври и 11 октомври, така че не се страхувайте да излезете извън удобната си обвивка. Колкото повече се отдалечавате от обичайната си среда, толкова по-невероятни неща ще виждате. И не забравяйте да изпратите пощенска картичка, за да накарате всичките ви приятели да ревнуват! Вдигате главата си по-високо от обичайното на 18 октомври, 19 октомври и 20 октомври, защото, че всички погледи са насочени с възхищение към Вас.  Наистина ли сте по-привлекателни, отколкото в други дни, или Вашето себеусещане Ви кара да изглеждате така? Може да започнете ново емоционално пътуване на 23 октомври, 24 октомври и 25 октомври, но няма начин да се подготвите за това, което предстои. Духовното израстване или просветление е прекрасно предимство. Бъдете отворени към процеса.

Скорпион Чувате ли този тих глас, който звучи в душата Ви, и който Ви казва да направите нещо радикално на 1 октомври и 2 октомври? Послушайте го! Началото на месеца е чудесно време да направите промени, особено когато те ще Ви накарат да изглеждате по-добре. Можете да разказвате дълго след това историята на романа, който Ви предстои на 3 октомври и 4 октомври. Когато се стремите към най-доброто, не е нужно да се примирявате с по-малко. Обичате да пазите тайни и си затваряйте устата на 16 октомври и 17 октомври. Ако приятел Ви довери тайна, можете да сте сигурни, че няма да я споделите с никой друг, което ви прави перфектен довереник. На 21 октомври и 22 октомври попадате в списъка на 20-те най-очарователни хора в света. Очаквайте много комплименти да дойдат по пътя, докато се движите в забавния терен, в който се е превърнал животът Ви. 26 октомври и 27 октомври са добри дни, за да сключите лични споразумения или бизнес сделки, особено след като сте обърнали голямо внимание на детайлите и отличния финансовата част. След си поставите цел, Вие просто я постигате.

Стрелец Имате много недовършени задачи, с които трябва да се справите на 5 октомври и 6 октомври. По някаква причина работата не изглежда толкова лоша. Вие постигате успехи, без значение какво правите, особено ако крайният резултат ви дава чувство на удовлетворение. На 10 октомври и 11 октомври търсите по-дълбокия смисъл на живота, но може да се разочаровате, когато отговорите, които търсите, не са лесно достъпни. Изучаването на философия и древните религии може да Ви дадат насоката, от която наистина се нуждаете.  Вие обичате да се смеете и да се шегувате с приятели, но на 18 октомври, 19 октомври и 20 октомври внимавайте да не нараните нечии чувства. Шегите понякога могат да имат  нежелани отрицателни резултати, затова се старайте да бъдете справедливи по всяко време. Вашето подсъзнание е живо и се опитва да се прояви, затова на 21 и 22 октомври не пренебрегвайте сънищата, виденията или предчувствията. Знаете повече, отколкото си мислите. 26 октомври и 27 октомври са перфектни дни за освобождаване от ненужното, затова направете план да изчистите гардеробите си и чекмеджетата. Дайте благотворително нещата, които не искате, или научете как да ги рециклирате или използвате по нов начин.

Козирог На 1 октомври и 2 октомври изглежда, че имате нюх към парите и те идват при Вас. Това е идеалният момент да крачка към финансовата си независимост като стартирате реализацията на един проект, който отдавна обмисляте. На 5 октомври и 6 октомври и се постарайте да се погрижите за хората, които обичате. Хубаво е да имате близки хора, за които сте готови да отидете до края света. Комуникацията може да е нестабилна на 10 октомври и 11 октомври. Може да Ви се струва, че колкото повече се опитвате да се свържете с някого, толкова повече не успявате. Това може да е ваш избран подсъзнателно режим. Ако писмената форма не работи за вас през тези дни, преминете към устна комуникация. Вероятно виждате заветната цел, но  на 18 октомври, 19 октомври и 20 октомври нещата се развиват бавно. Имате ли достатъчно подготовка  за изпълнение на задачата? Имате ли решимост, нищо не трябва да Ви пречи да стигнете там, за където сте тръгнали. 26 октомври и 27 октомври са отлични дни за да покажете постиженията си и да се насладите своите успехи. Мислили ли сте някога, че ще имате много да празнувате?

Водолей Промяната се случва благодарение на хора като Вас. И вашето посвещение на избраната от вас кауза е особено възхитително на 1 октомври и 2 октомври. Ако се дават награди за най-големи благотворителни вноски, вашето име ще бъде в горната част на списъка. Имате някакво предчувствие на 7 октомври, 8 октомври или 9 октомври, но не забравяйте да го подкрепите с действия. Защото каква полза е откровението, ако не направите нещо положително с информацията, която ви е поверена? Удивителна новина Ви прави впечатление на 14 октомври или 15 октомври и веднага започвате да дълбаете за повече информация. Вие цените самотата, така че защо да не планирате малко самостоятелно пътуване до едно от любимите си места на 21 октомври и 22 октомври? Изключете телефона си и се насладете на спокойствието и тишината около вас. 28 октомври и 29 октомври са продуктивни, задоволяващи дни, когато всичко света изглежда правилно. Не са необходими много усилия, за да намерите щастливото си място.

Риби Накарайте въображението си да работи на 3 октомври и 4 октомври. Ако можете да мечтаете за нещо, то можете да го постигнете. Напишете  това, което искате да направите, и продължете оттам. След като очертаете първоначалната си идея, останалата част ще се нареди сама. Вие струите от идеи на 10 октомври и 11 октомври, но може да имате проблеми със самото фокусиране върху тях. Това може да доведе до несигурност. Което, от своя страна,  може да доведе до отлагане. На 18 октомври, 19 октомври и 20 октомври Ваш приятел може да се почувства пренебрегнат, тъй като сте разсеяни и имате да вършите други неща.  Тази връзка е твърде важна, за да я пренебрегвате.  Вие сте точният човек за нещо на 26 октомври и 27 октомври и никой няма да може да Ви възпре да вършите това, което знаете, че трябва да направите. Това не е лесният начин, но пък съвестта Ви ще бъде чиста. На 30 октомври и 31 октомври Ви се струва, че една идея е преакцентирана, но кой казва, че не може да работи? Светът, такъв, какъвто го познаваме, е изграден върху надежди и мечти.

Още по темата: