Вкараха стриптизьорки в Къщата на „ВИП Брадър“! (СНИМКИ)

1
425
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Като част от седмичната им мисия Даниел Петканов и Александра Богданска бяха сгодени във ВИП Брадър, като Лудия репортер подари на манекенката пръстен с 27 диаманта, даден от Биг Брадър. Въпреки, че всичко това е игра, двамата влюбени искат риалити-бракът им да продължи и след края на формата. Те обявиха дори, че са готови да сключат истински граждански брак в Къщата. „Няма да намеря по-добър и не искам и да търся. Искам това да продължи и след края на предаването да сме семейство Петканови“, отсече Богданска.

Кумовете Джулиана Гани и Даниел Златков поискаха от Биг Брадър да вкара в Къщата танцьори и танцьорки за моминско и ергенско парти. Първа бе ощастливена компанията на Петканов. Нахлуха 3 полуголи стриптийзьорки, които дадоха всичко от себе си. По време на най-сюблимните моменти в скута на Петканов се озова не едно, а две момичета.

При вида на гостенките, жененият кум Даниел Златков изведнъж забрави за съпругата си и се впусна в неприлични танци с едно от момичетата. Дори я опипа на воля. Шеф Петров също наблажи с „агнешки“ кълки.

Жените бяха изолирани в стаята на Марги и Сашка. Дамите не успяха да скрият любопитството си и уж невинно решиха да шпионират от двора. Big Brother не искаше да ги мъчи и излъчи на телевизора какво точно се случва с техните Съквартиранти. Те останаха най- учудени от Дани Златков, който не се щадеше в танците с красивите момичета

„Дани, ти много брутално се раздаваше! Много сексуални изглеждаше, прекали даже“, констатира Джулиана за изявите на Златков със стриптийзьорките.