Покер сайтове с бонус при регистрация без депозит

1
373
Добави коментар
LiLiaveselinova
LiLiaveselinova

Бонус при регистрация без депозит в света на покера се разглежда като безплатен капитал, който се предоставя на играч при откриването на сметка в дадена покер зала, без да е необходимо този играч да прави депозит.

 

Бездепозитни бонуси са били предлагани на българския пазар, но към момента такива не са налични на пазара на промоциите.

 

Това обаче не означава, че няма как да си спечелите пари без никакъв риск в българските онлайн покер зали.

 

Въпреки че лицензираните покер сайтове за България не предлагат бонуси без депозит за покер, те предоставят редица бонуси и възможност за участие в т.нар. “фрийрол“ турнири, които представляват покер турнири с безплатен вход, но в същото време с награден фонд в истински пари.

 

 

В bet365 покер зала, например, още след регистрацията си ще получите право на участие в турнири с безплатен вход и €100 награден фонд. Тези турнири стартират в 21:00 ч. българско време всеки ден.

 

Ако играете по-редовно и се изкачите в йерархията на клуб лоялност  bet365, ще получите място и на фрийроли с пъти по-големи наградни фондове, достигащи до невероятните €15,000.

 

 

Редовни фрийрол турнири също организира bwin покер зала. Те се провеждат по веднъж на седмица всяка сряда от 21:30 и включват общ награден фонд от невероятните $1,500, като шампионската титла в турнира носи $100. За да се включите в тези турнири обаче трябва да имате изиграни игри с реални пари през седмицата.

 

 

След като направите първия си депозит, ще имате още и право всеки ден да теглите безплатна карта с подарък-изненада, в който наградите могат да бъдат най-различни, включително между 0,50 USD и 100 USD бонус за покер залата на Bwin; между 2 и 20 безплатни врътки в избрана слот игра от портфолиото на оператора или пък между €2 и €100 бонус bwin казино.