НОВА ГОДИНА 2018 в НОВИ САД, Сърбия

1
545
Добави коментар
vanada
vanada

НОВА ГОДИНА 2018 в НОВИ САД, Сърбия – Комплекс RIBARSKO OSTRVO 4*

Маршрут:

Нови Сад, Сегед*, Сремски Карловци

Продължителност:

4 дни / 3 нощувки

Дати:

30.12.2017,

Маршрут: Нови Сад, Сегед*, Сремски Карловци

Продължителност: 4 дни / 3 нощувки

Включен пансион: 3 закуски, 1 стандартна вечеря, 1 празнична новогодишна вечеря с включени напитки местно производство и жива музика и 1 една празнична вечеря на 01.01 (реприза) с включени напитки местно производство и жива музика

Хотел по програмата: Комплекс RIBARSKO OSTRVO 4*

Дата на отпътуване: 30.12.2017 – 02.01.2018

След предварително запитване и потвърждение от наша страна, възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора и Пловдив, срещу допълнително заплащане

1 ДЕН /СОФИЯ – НОВИ САД / Отпътуване от София от паркинга пред стадион Васил Левски в 07.30ч. Пристигане в късния следобяд в Нови Сад – столица на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Настаняване в комплекс RIBARSKO OSTRVO 4*, разположен на самия бряг на река Дунав. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН /НОВИ САД – ПЕТРОВАРАДИН/ Закуска. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – площада на Свободата, Римокатолическата катедрала, Сградата на Общината. Посещение на крепостта Петроварадин – най-атрактивния паметник на културата и историята на града. Необичайната си извисенос над нивото на Дунав, Петроварадин дължи на високата скала, която се издига над реката. С четири етажа под земята, 16,5 километра подземни галерии, сводове и куполи, около 12 000 бойници и 13 порти, крепостта е наречена Гибралтар на Дунав. Свободно време и подготовка за празничната вечер. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ.

3 ДЕН /НОВИ САД – СЕГЕД*/ Закуска. Свободно време в Нови Сад или по желание допълнителна екскурзия до град Сегед, Унгария. (В 11.00 часа отпътуване за Сегед. Туристическа програма: средновековната крепост „Св. Димитър”, турските бани, Оброчната църква от 1910 г. Този впечатляващ религиозен храм е издигнат като благодарствен дар след голямо наводнение в града. Голямата синагога – една от най-големите в Европа. Мостът Ферен е от историческото наследство на града и е изграден по подобие на моста на въздишките във Венеция. Свободно време за разходка. Връщане в Нови Сад. Втора празнична вечеря – „реприза”. Нощувка.

4 ДЕН / НОВИ САД – СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ – СОФИЯ/ Закуска. Отпътуване за България. Кратка спирка в Сремски Карловци – духовния център на Сърбия, където ще може да видите Духовното училище, Патриаршията, Палатата на Мира, Карловачката гимназия, църквата „Св. Никола” и Римокатолическата църква „Св. Троица”. Продължаваме по пътя за България. Пристигане в София вечерта.

30.12.2017  498лв.  578 лв.  398 лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА:

Комплекс RIBARSKO OSTRVO 4* се намира на тихо и спокойна място, на малко островче в река Дунав, свързано чрез мост с град Нови Сад. Разстоянието до центъра на града е около 5 км. Настаняването е в комплекс от 20 къщички, които разполагат общо с 55 стаи. Комплексът е напълно реновиран през 2010 г. Обзавеждането на стаите е модерно, а интериорът на всички е в топли и гостоприемни цветове. Рецепцията е отворена 24 часа в денонощието, а дружелюбния персонал е винаги готов да ви окаже съдействие. Комплексът разполага с 3 ресторанта, които предлагат отлична кухня и чудесна гледка към величествената река Дунав. Ribarsko ostrvo разполага с огромен паркинг – общо 500 парко места, който е под постоянно видеонаблюдение. Wi Fi интернетът е свободно достъпен на цялата територия на комплекса.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

3 нощувки, 3 закуски, 1 стандартна вечеря в Комплекс RIBARSKO OSTRVO 4*

1 празнична новогодишна вечеря с включени напитки местно производство без лимит и жива музика в ресторанта на хотела 1 празнична вечеря на 01.01 с жива музика и включени напитки местно производство без лимит в ресторанта на хотела

транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/ водач от фирмата организатор екскурзоводско обслужване групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

входни такси на туристическите обекти по програмата екскурзия до град Сегед /Унгария/ – 20 евро /организира се при група 30 души, заявява се и се заплаща на място/ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НОСИТЕ СЪС СЕБЕ СИ ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ!

доплащане към медицинската застраховка за лица от 65 до 70г. – 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 10 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани.

доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас – 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.

Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.

Срок за записване: до запълване на свободните места.

Начин на плащане: аванс в размер на 100 лева на човек при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.

За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.

Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.

Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.

Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключването на застраховка „Отмяна на пътуване“ в ЗАД Армеец. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на записване за дадена екскурзия. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; .разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзията.

Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи.

Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна. Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.

Туроператорът е сключил застраховка „Отговорност на туроператора” по смисъла на чл. 97, ал.1 от Закона за туризма – застрахователна полица No 16 902 1315 0000323935 в ЗАД Армеец