Прекрасен сребърен пръстен с красиви рубини – Поръчай сега от Сребърна бижутерия iZi на промо цена

2
407
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Сребърен пръстен с един овален и осем кръгли фасетирани рубини – ПРОМО цена: 82.00 лв. Размер 57, Рубин – 3х5 овал и 3х3 кръг, фасетиран. Ширина: 15 мм. Дължина: 18 мм. Грамаж: 5.40 гр. Побързайте! Повечето бижута са единични бройки, ръчна изработка!

Рубинът е един от камъните на изобилието и помага за задържане на богатство и страст. Той е един от най-внушителните скъпоценни камъни. Наричат го още – Камък на живота. Рубинът създава силен щит срещу психични атаки. Предпазващия му ефект ви прави по-устойчиви по време на спорове и противоречия. Рубинът стимулира сърдечната чакра и балансира сърцето.

Можете да комбинирате с идентични обеци и висулка с рубини.  

Пръстените не се предлагат с допълнителните декори, фигуриращи на снимките. Сребърните бижута пристигат до Вас в подаръчна торбичка, придружени със съответния фискален документ. Цената на бижуто е крайна, в български левове и не подлежи на коментар. Доставките на сребърни бижута се извършват по избраните от Вас условия, за Ваша сметка, а срока зависи от куриерската фирма! След получаване на онлайн поръчката – ние ще се свържем с Вас! Гарантираме безопасно пазаруване! Стоката може да се върне, ако има дефект!