Директор на „Барселона“ на „Уембли“, за да наблюдава Филипе Коутиньо

6
566
Добави коментар
valentin.apostolov
valentin.apostolov

Отборът на „Барселона“ е имал представители на „Уембли“ в неделя, за да наблюдават играча на „Ливърпул“ Филипе Коутиньо.

25-годишният футболист остава трансферна цел за гранда от „Ла Лига“, които се надяват да сключат сделка за него през януари.

Техническият директор на „Барселона“ Роберт Фернандес е бил на мача между „Тотнъм“ и „Ливърпул“, за да наблюдава Коутиньо и няколко футболисти на „Тотнъм“, към които каталунският клуб може да има интерес през лятото.

Феновете на „Ливърпул“ са подложени на ежедневни слухове от испанските медии във връзка с бъдещето на Филипе Коутиньо, който все още иска да осъществи мечтания си трансфер в „Барселона“.

Каталунските медии публикуваха думи на Юрген Клоп, с които той отказва да отрече, че има споразумение между „Ливърпул“ и представителите на Коутиньо, което ще му позволи да напусне следващата година в замяна на това да остане по-дълго.

Твърди се, че Клоп е казал (няма солидно доказателство дали наистина е казал тези думи, или дали те са били препредадени правилно, бел. ред.): „Нямам идея (за каквото и да е споразумение).“

„Ще видим. Не говорим за тези неща. Можете ли да си представите какво ще стане, ако кажа „Да, имаме споразумение да го пуснем да си ходи“?“

„В момента истината е, че никой не мисли за това.“

„Ние не говорим за това, защо трябва да го правим?“

Ако се вярва на слуховете, „Барселона“ смятат, че могат да привлекат Филипе Коутиньо за малко над 70 милиона паунда плюс допълнителни 27 милиона паунда под формата на бонуси.

Според информация от миналата седмица, през тази седмица ще има важни срещи като част от плана на „Барселона“ да привлекат Коутиньо.

Още ексклузивни новини за „Ливърпул“ може да прочетете в туитър акаунта на „Отбор.bg“:

Юрген Клоп никога не е искал да привлече Анди Робъртсън, съобщи източник на „Отбор.bg“, близък до „Анфийлд“. (1/6) — Отбор.bg (@otborbg) October 24, 2017 Основната трансферна цел на Клоп е била левият бек на „Наполи“ Фаузи Гулам, но Майкъл Едуардс не е дал своето одобрение. (2/6) — Отбор.bg (@otborbg) October 24, 2017 В резултат на това Клоп рядко пуска Робъртсън в игра. (3/6) — Отбор.bg (@otborbg) October 24, 2017 Алекс Окслейд-Чембърлейн също е трансфер на Майкъл Едуардс, информира източник, близък до „Ливърпул“. (4/6) — Отбор.bg (@otborbg) October 24, 2017 „Манията по футболистите, които не са успели да привлекат преди, е огромна“, сподели източникът. (5/6) — Отбор.bg (@otborbg) October 24, 2017 Сега, след като Клоп е тук, те го използват да привлекат същите играчи, въпреки че не ги иска, продължи източникът във връзка с #FSG. (6/6) — Отбор.bg (@otborbg) October 24, 2017 Коментари