Лаптопи Lenovo онлайн изгодно от СПИЙД КОМПЮТРИ – Всичко за перфектния гейминг!

39
292
Добави коментар
Speedcomputers
Speedcomputers

ЛАПТОП МАНИЯ!!!

Всички лаптопи Lenovo на НАМАЛЕНИ ЦЕНИ
в Спийд Компютри само до 31.10.2017г.!

Lenovo е най-големият производител на лаптопи в света (брой продадени лаптопи) за 2013г. и 2014г и по всичко изглежда, че ще остане на лидерската позиция и през 2015г. Китайският гигант има 2 основни линии лаптопи: Thinkpad – насочени към бизнеса и Ideapad – за домашни потребители. Thinkpad сериите лаптопи са известни с пословичната си здравина и надеждност – всепризнат еталон за бизнес лаптоп. СПИЙД КОМПЮТРИ предлага пълната гама лаптопи Lenovo винаги на най-добри цени и с осигурена гаранция.

По-важните серии лаптопи Lenovo, из между които можете да избирате:

Lenovo Ideapad G серия – Лаптопи Lenovo с висока функционалност и атрактивни цени. Серията е с голямо разнообразие от модели, покриващи широк спектър поребности – от интернет сърфиране и чат, до тежки приложения и мултимедия.

Lenovo Ideapad B серия – Ценово ориентирани лаптопи на атрактивни цени. Най-популярни модели – Lenovo B590

Lenovo Ideapad Y серия – Ултра мощни лаптопи за игри и мултимедия, оборудвани с последно поколение висок клас графична карта и процесори, до UHD екран и страхотно озвучаване.

Lenovo Ideapad Z серия – Мултимедийни лаптопи Леново от висок клас. Моделите от серията са с характерен елегантен дизайн, голям набор от цветови възможности и последно поколение процесор и видеокарта. Моделите може да са с опционален Full HD екран и подсветка на клавиатурата. Звукът е с високо качество.

Lenovo Ideapad Yoga серия – Хибриден лаптоп за забавления. Имаме 11.6 и 13.3 инчови модели. Lenovo Yoga е многорежимен лаптоп с дълъг живот на батерията и уникални приложения, подходящи за всеки един от четирите режима на работа – Лаптоп, Стойка, Таблет и Палатка – междувременно системата автоматично сменя настройките и поставя клавиатурата на правилното място.

Lenovo Thinkpad E серия – Предпочитаният лаптоп за малкия и среден бизнес. Лаптопите Lenovo от тази серия са с изключителни графични възможности, подобрена мултимедия и надеждност, а технологията Lenovo OneLink опростява свързаността и разширява захранването чрез един единствен кабел. Моделите от серията се предлагат в черен и червен цвят на капака. Имаме размери на дисплея от 11.6 до 15.6 инча.

Lenovo Thinkpad T серия – Бързодействие и надеждност – това е основното в най-високата серия лаптопи на Lenovo. Изключителният характерен дизайн и изработка на T серията ThinkPad, както и спечелилите награди, устойчиви на разливи клавиатури правят този модел златен еталон за надеждност.

Lenovo Thinkpad W серия – Мобилни мощни работни станции на Lenovo. Мобилните работни станция от серия W, предлагат ISV-сертифицирани приложения, светкавично бърза графика и обработка и много от най-съвременните технологии, за да се справят с всякакви натоварвания. А огромната графична и процесорна мощ е събрана в изненадващо тънка и лека опаковка.

Безплатен телефонен номер за сервизна поддръжка на Lenovo IdeaPad, IdeaCentre и Lenovo B, G и V серии:

Телефон: 00800 119 4426

Гаранцията на лаптопите Lenovo Ideapad е “Collect and Return“: при проблем се обаждате на сервизните телефони посочени на гаранционната карта, след което куриер взима лаптопа и Ви го връща в посочената точка след ремонта, в рамките на около 7 работни дни.

Всеки лаптоп Lenovo предлаган в онлайн магазина на Спийд Компютри е с гарантиран легален произход и осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Експресна доставка на ниска цена до цяла България. Доставяме експресно до: Варна, София, Бургас, Добрич, Пловдив, Стара Загора, Ловеч, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник, Каварна, Провадия, Карнобат, Айтос, Елена, Твърдица и др.