Ирина Белчева спечели Mrs Bulgaria World 2017 в тоалет от Bridal Fashion

1
324
Добави коментар
aneliyapetkova
aneliyapetkova

Ирина Белчева спечели Mrs Bulgaria World 2017 в тоалет от
Bridal Fashion

На 27 октомври се проведе 19-тото издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България 2017”, организиран от Меги Савова.

Повече от 800 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 20-те финалистки, които се бориха за титлите „Мисис България Universe”, „Мисис Бългaрия Europe”, „Мисис България World”, „Мисис България Earth”. За първи път бяха избрани и техни подгласнички, които ще представят страната ни на международни конкурси.

В първи тур участничките застанаха зад каузата – onevoice и излязоха с тениски на кампанията.
И тази година във втори тур финалистките излязоха със своите съпрузи и семейства, които разказаха за тях.

В третия тур по традиция участничките дефилираха с официалните тоалети на “Bridal Fashion” от брандовете: Pronovias, Sherri Hill, Badgley&Mischka, предпочитани от холивудски звезди, принцеси и дами с добър вкус.

Журито бе съставено от носителките на титлата „Мисис България“ през годините, както и представители на спонсорите между които и Анелия Петкова – „Брайдал Фешън“.

Водещи на събитието бяха носителката на титлата Мисис България 2014 – Ради Орцева и Тв водещата и журналист – Нели Пандилова.

Носителки на титлата Мисис България 2017 станаха:

„Mrs Bulgaria” 2017 World – Ирина Белчева от София, завършила две магистратури – държавен служител в Министерството на Енергетиката – главен експерт, отговарящ за въпросите свързани със сигурността на енергоснабдяването в България. Има две деца – Ирен на 6 години и Кристиан на 3 години.

Ирина се представи с елегантна рокля на американската дизайнерка – Шери Хил с модното екстравагантно съчетание на дантела в страстно червено и основа в цвят – фуксия. Гол гръб и шлейф придаваха тържественост на тоалета.

С червена рокля от същия бранд грееше и Мисис България Вселена 2010 – Паолина Петракиева.

“Mrs Bulgaria” 2017 Earth – Цветелина Чорбанова – София във фееричен тоалет на Pronovias в цвят “рубин” с колан, изобразяващ лотус. На тоалет от същата марка – гащеризон в антрацитено черно в стил “masculine” бе заложила и Мисис Европа 2010 – Елена Караколева.