Beer2Beer или как да споделяме повече от пари

3
376
Добави коментар
frvasileva89
frvasileva89

Щом си тук, сигурно знаеш, че Klear е платформа за финансиране, която прилага принципите на споделената икономика. Сигурно и това знаеш, но – споделеното финансиране е бизнес модел, алтернатива на банковия, който премахва посредника и среща хората, които търсят по-добра доходност за спестяванията си и хората, които търсят кредит с по-справедливи лихви, за да създадат заедно по-добри условия за всички по веригата.

Но може да бъде много повече.

В Klear вярваме, че споделената икономика има потенциал да създава общност от различни хора, обединени от идеята за по-справедливи условия за всички, но с хоризонт отиващ много по-далеч от пряката финансова изгода. Къде води този хоризонт, те сами ще решат. Нашата задача е да им дадем поле, в което да имат свободата да го правят. Знаем, че общност се гради трудно. Но това е правилният път. Защото просто да гоним печалба е скучно и лесно, а да гоним заедно по-доброто си бъдеще е интересно и си струва.

И все пак, доста добро начало:

От октомври 2016 досега сме отпуснали в България кредити на стойност 3.2 млн. лева, имаме над 500 активни инвеститора, а 85% от кредитното ни портфолио е финансирано с техните средства или както предпочитаме да го виждаме – с тяхното доверие. И защото сме безкрайно благодарни на всички, които ни се довериха и се довериха помежду си с Klear, искаме  да си кажем „Наздраве“ за споделената икономика.

Имаме предвид буквално „Наздраве“

За целта произведохме – “Beer for investors 5.5%” и “Beer for borrowers 6.5%”. Вкусни крафт бири, с алкохолно съдържание отговарящо точно на средната годишна доходност за инвеститорите в Klear и ГПР за кредитополучателите. От 1-ви ноември ще можеш да ги намериш в няколко много добри места в София, а споделянето им с приятели е препоръчително. На етикетите им има QR код. Сканирай го и ще получиш покана за големия финал на бирената авантюра на Klear, а именно – Klear beer2beer party. Там хората с възможности, хората с перспективи и всички, на които им се пие бира в тяхна компания, ще се срещнат, за да си поговорят за мечти, инвестиране, кредити и за каквото си поискат.

Бирата ще е от Klear, музиката – хубава, а забавлението ще е лесна работа. Опитай “Beer for investors 5.5%”  или “Beer for borrowers 6.5%”, или и двете, и ела на Klear beer2beer party, за да си кажем „Наздраве за споделената икономика“.

Нашите бири можеш да откриеш в някои от добрите софийски заведения: