Спечелете всяка седмица PS4 Slim 500GB и всеки ден 2 игри EA Games от Ruffles

1
301
Добави коментар
pgp

Гарантирани награди

Върху всяка промоционална опаковка Ruffles има отпечатан код, който носи награда. Тя може да бъде получена от потребителя, следвайки тези стъпки:

Купете Ruffles и намери кода, обозначен със COD, на външната страна на опаковката; Регистрирайте кода от опаковката на www.rufflesbg.com, за да получите промо код за сграда в SimCity BuildIt; Влезте в Google Play, намери и отвори играта SimCity BuildIt. Въведете промо кода (получен след регистрация на кода от опаковката на www.rufflesbg.com) в полето Redeem на Google Play Menu, за да получите достъп до безплатна сграда. Ако играта не е инсталирана, ще бъдете поканени да го направите (Достъпна само за Android устройства) Игра за допълнителни награди

Регистрирайте 3 кода от 3 промоционални опаковки на www.rufflesbg.com, за да участвате в играта за други награди: * Две игри от EA Games всеки ден в периода на промоцията (“дневни награди“) *  Един PS4 Slim 500GB в края на всяка седмица от периода на промоцията (“седмични награди“)

Важно: Моля пазете печелившите опаковки – те ща са Ви необходими за получаването на наградите!

Продуктите, които участват в промоцията, са следните чипсове на Ruffles: Кетчуп 80гр., Сол 80гр., Барбекю 80гр., Кетчуп 155гр., Сол 155гр., Барбекю 155гр., Кашкавал 155гр., Кетчуп 260гр., Сол 260гр.