Тест карта

1
271
Добави коментар
ZdraveiMoeZdrave
ZdraveiMoeZdrave

Тест карта

Подобрява качеството и вкуса на напитки и храни
Удължава годността на плодовете и зеленчуците, съхранявани в пластмасови опаковки
Подобрява качеството на козметиката, кремовете и шампоаните

  Биофотоните са бъдещето на 21 век! Картата ви дава възможност да пробвате и нагледно да се уверите в начина, по който биотехнологичната информация въздейства на течности и храни. Тя подобрява качеството на всички видове напитки, вкуса на храната, удължава срока на годност на плодовете и зеленчуците (в пластмасови съдове) и т.н.

БИОФОТОНИТЕ – бъдещето на 21 век!

Подобряват качеството на различни напитки
Помагат при гастрит
Неутрализират високата киселинност на напитки като кафе, плодови сокове и др.
Подобряват вкуса на храната
Удължават срока на годност на плодовете и зеленчуците (в пластмасови кутии)
Подобряват качеството на козметиката, шампоаните, кремовете и др.
Спират кръвотечението при повърхностни порязвания
Ускоряват зарастването на раните
Успокояват кожата при ухапване от насекоми

Въздействие на биотехнологиите върху течности
  За да ви стане по-ясно влиянието на биотехнологиите върху течности, можете сами, с помощта на нашата карта да направите следния прост тест:

Вземете две чаши лимонов сок (от картонена опаковка тетрапак или прясно изцеден) и поставете едната чаша върху картата. Чашата трябва да остане върху картата в продължение на 3-4 минути. Оставете втората чаша на разстояние повече от 1 метър от първата. След 3-4 минути (в зависимост от това коя чаша сте избрали) опитайте и двата сока.
Най-напред пробвайте сока, който е бил върху картата. След това опитайте и другия, за да ги сравните. Вкусът, който ще усетите, е повлиян от приложената биотехнология. Този тест може да се направи и с други напитки (плодови сокове, червено вино, греяно вино, ракия и т.н.).
Разликата е в биотехнологията, с помощта на която е обработена нашата карта. Тя влияе върху молекулярната структура на сока, съответно на течността, което означава, че течността се преструктурира, т.е. разлага.

  Този процес може да се изпробва и при други продукти – плодове, зеленчуци и различни ястия. Необходимо е само да поставите картата под определеното ястие, да го оставите така в продължение на 3-4 минути и да опитате. Ще усетите разликата.
  Елементарно! Уверете се в ефективността на биотехнологиите!