Ревю: Влагоуловител Rohnson R-9520

9
549
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

Ревю: Влагоуловител Rohnson R-9520

Влагата у дома е голям проблем през зимата и не само може да доведе до поява на мухъл и плесен по стените, но също така създава усещане, че е по-студено, от колкото е всъщност. Ето за това не трябва да се примирявате с нея, а да вземете мерки, защото освен изброените до тук неща тя е може да Ви и разболее. Във влажния въздух вирусите се разнасят по-лесно, а ако имате проблем с астма или други белодробни проблеми те могат да бъдат причинени именно от твърде влажния въздух в дома Ви. Повече информация за това какви трябва да са параметрите на въздуха в дома Ви, за да сте здрави може да прочетете –> тук.

 

 

 

Само във vimax.bg от тази есен може да намерите новия влагоуловител на Rohnson R-9520. Той съчетава в себе си не само едно качество. Освен влагоуловител с капацитет от 20 литра на ден, той е подходящ за стаи до 120 кв. Работният му температурен диапазон е от 5 до 32 градуса, което го прави идеален за необитаеми помещения с по-ниска температура. По-специалното при него е това, че има филтър с активен въглен и може да се използва и като уред за пречистване и филтриране на въздуха. Освен това има и йонизатор за въздух, който зарежда въздуха с отрицателно заредени йони, които имат благоприятен ефект върху здравето на човека. Така на практика получавате 3 в 1, не само влагоуловител, но и йонизатор и пречиствател за въздух, което прави Rohnson R-9520 една много добра придобивка за дома.

 

Сами може да зададете желаната влажност в помещението, като имате диапазон от 30% до 80%, като имате индикатор за относителната влажност в стаята. Резервоарът е с обем от 5 литра и уредът се изключва автоматично при неговото напълване. Има таймер, който може да настроите времето на работата му.

 

Чрез Turbo режима може да се използва както за бързо изсушаване, така и при сушене на пране вътре в стаята. Особено добро решение за проблема с мокрите дрехи през зимата.

Всичко това може да настроите лесно чрез дигиталния дисплей.

 

 

Защо да изберете Rohnson R-9520?

Подобрява въздуха в дома Ви
Има работен обем от 20 литра на ден
Подходящ е за помещения до 120 кв.
Има автоматично изключване
Има таймер
Има възможност за заключване на настройките
Удобен дигитален дисплей
Много тих работен режим
Действа като пречиствател за въздух
Има филтър с активен въглен
Има йонизатор
Получавате 3 в 1 уред за по здравословна среда у дома

 

 

Спецификациите му са:

За помещения до 120 кв.
Резервоар с обем от 5.5 литра
Работи с охлаждащ агент R134A
В температурен диапазон от 5 до 32 градуса
През него преминават 180 куб.м. въздух на час
37 dB шум
Има 5 години гаранция

 

Може да го намерите ексклузивно в търговската мрежа на vimax.bg