Face to face – Мон Дьо

9
Добави коментар
juliak
juliak

Когато си звезда, имаш задължението да грееш, но не и правото да заслепяваш фенове с футуристично облекло, чиито първоизточник е била невинна коктейлна рокля.

У нас грешки от подобно естество колкото искаш, ослепели много. Все пак има хора, които все още виждат и могат да пишат.

Обърнахме се с няколко интересни въпроса към светския хроникьор, с Божа дарба хладно да порязва кича, перото на Max, нашият любим МОН ДЬО:

 

VS: Ако трябва да се превърнеш в BG Megastar, от кои известни хора ще се „събереш“?

М. Харизмата на Марлон Брандо, дълголетието на Лили Иванова и известността на Мики Маус. Държа естествено и на силата на Батман (може и без рогцата). Но в крайна сметка искам да бъда просто един малък Лари Кинг – постоянство, труд и дисциплина…

VS: Как Мариян Станков стана Мон Дьо?

М. Мон Дьо се роди в Бургас – единственият град, в който може да се роди нещо с френски привкус. Все още. Иначе, представете си типично българска ситуация – чесън, кисело мляко и нервни хора, които страдат от манията, че не са дооценени. Какво липсва в този случай? Щипка френски стил. Сложи я една близка моя приятелка и колежка – Петя Пеева. Сега тя прави по БНТ предаването „Морски хора”.

VS: Ти като си Мон Дьо, виждал ли си отблизо Мона Лиза?

М. Между Мон Дьо и Мона Лиза няма нищо. Единственото общо между тях, е че сега говорим и за двамата. Иначе като изключим, че съм я виждал в Лувъра и е имало размяна на усмивки… мога да кажа само едно – тя не е единствената.

VS: Хвалбата или оплювката продават повече?

М. В Холивуд има един основен принцип – ако не можеш да кажеш нищо хубаво, по-добре не говори. Като журналист, мога да каже, че новината продава повече.

VS: Струва ли си изкуственото увеличение?

М. Това е женски въпрос. А отговорът е ясен за всички – размерът винаги има значение, който, каквото и да говори.

VS: На какво?

М. Принципно на всичко, което си струва.

VS: Пряк конкурент ли си на Евгени Минчев?

М. Евгени Минчев?!

VS: Колко струват Твоите обувки?

М. Най-малко 300 долара.

VS: Най-добре облечената мацка в тази страна?

М. Преди 20 години беше майка ми. Иначе, сега коментирам само най-лошо обличащите се хора в държавата.

VS: А мъж?

М. Бих искал да бъда аз.

VS: Какво ще сготвиш довечера?

М. Моят специалитет са десертите. Това е нещото, което обичат най-близките ми хора.