Моторен трион McCulloch CS 50S – 45см

1
366
Добави коментар
hristodor
hristodor

Запознайте се с най-новия бензинов верижен трион на McCulloch CS 50S. Оборудван с най-мощния мотор и пълен с иновативни технологии, този бензинов трион е предназначен да се справи с най-трудните задачи. Отличното му съотношение на мощност към теглото осигурява по-добро управление, което помага бързо да се свърши работата, като същевременно Ви държи в безопасност!

CS 50S идва с иновативната и патентована технология на OxyPower от McCulloch, която не само ви осигурява допълнителната мощност, която ви е необходима, но и намалява вредните емисии, като същевременно използва по-малко гориво.

Нашата новаторска система CCS за въздушния поток предварително почиства и премахва по-големите частици от въздуха който постъпва към карбуратора, преди да стигне до въздушния филтър. Това помага на резачката да работи по-дълго време и намалява необходимостта от обслужване.

Ефективната анти-вибрационна система ви позволява да работите по-ефективно и за по-дълъг период от време. Дръжките на верижния трион McCulloch CS50S са изолирани от двигателя и режещото остие, за да се сведат до минимум вибрациите, причиняващи умората на потребителя.

 

Технически данни на моторния трион McCulloch CS 50S

 

Работен обем на двигателя – 50.2 см3

Изходна мощност – 2.1kW / 2.9к.с.

Обем на горивния резервоар – 0,425 л.

Обем на резервоара за масло за веригата – 0,295 л.

Препоръчителна дължина на шината – 35 – 45 см.(стандартно McCULLOCH CS 50S е оборудван с шина 45см.)

Стъпка на веригата – .325″

Скорост на веригата при максимални обороти – 24.1m/s

Тегло (без шина и верига) – 5,9 кг.

 

Консумативи за триона:

– Двутактово масло

– Масло за веригата

– Верига – 45 см.

– Шина – 45 см.

Tags: моторни триони, Husqvarna, STIHL, резачки Husqvarna, резачки, моторни триони цени, Husqvarna 236, Husqvarna 135, Husqvarna 435, Husqvarna 440, Husqvarna 445II, Husqvarna 545, Husqvarna 555, цени резачки Husqvarna, цени резачки STIHL