Вижте как изглеждаше Гери-Никол преди всички корекции, които си направи (снимки)

1
468
Добави коментар
slavchev
slavchev

Провокативната Гери Никол не е изглеждала така, все едно е зряла дама.

Младата певица, която не спира да набира популярност и да скандализира, е изглеждала значително по-добре преди. „Като кукла беше”, не спират да твърдят близките до обкръжението й. Наскоро провокаторката навърши пълнолетие .

С грандиозен купон в родния си град Варна изпълнителката отпразнува своя 18-ти рожден ден.

Интересното е, че преди да посегне към корекциите по лицето си, младата певица е изглеждала в пъти по-добре от сега. Това се вижда от фотосите, които наскоро обиколиха социалните мрежи и предизвикаха фурор. Там тя е заедно с приятелката си Дарина Йотова, която също стана известна покрай участието си в Х фактор.

Хитовата изпълнителка е обидно млада, но от доста време е посегнала към инжекциите с хиулорон.

С тях тя изглежда не само по-зряла, а и неестествена. Тийнейджърката е наблъскала устните си с хиулоронова киселина, още преди да навърши пълнолетие. Но изненадващото е, че майка й Ирина напълно одобрявала и дори поощрявала желанието на дъщеря си да изглежда по този налеп начин.

Бащата не бил много съгласен неговото малка принцеса от рано да се прави на дама. Той не спирал да задоволява всякакви прищявки на Гери Никол, но не харесвал тя да си слага вредни неща по лицето и уврежда кожата си.

В къщата обаче царял матриархат и важния адвокат нямало как да въстане срещу двете жени в семейството си. Затова само давал това, което се искало от него, без да съумее да се справи с нещата, които крепят женската суета.

Тя се интересувала от много различни неща и нищо такова плебейско не можело да я накара да хлътне безпаметно по някой неузрял пубер.

loading…

Свързани