Семена на краставици Дефенс F1 (Defense F1) – супер устойчив сорт с уникално дълги плодове

2
419
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Разфасовка / брой семена: 100 бр., 250 бр. и 500 бр. семена на устойчив сорт краставици Дефенс (Defense F1).
Норма за сеитба: Нормата за сеитба е около 1700 семена на един декар производствена площ.
Реколта: –
Период на сеитба: Може да засявате този сорт краставици оранжерийно през цялата година. 
Период на разсаждане: – 
Схема на отглеждане: Краставиците Дефенс F1 (Defense F1) са оранжериен сорт краставици, който може да отглеждате по схемата на отглеждане е 80 – 120/ 30 – 50 см.
Вегетация: –
Характеристики на плода: Устойчивият сорт краставици Дефенс F1 (Defense F1) са холандски сорт. Те са дългоплодни краставички, чиито плодове достигат дължина до 37 см. Впечатляват с истински буйния си растеж и с многото си високи резистентности. Най-важните, от които можем да кажем, че са към брашнеста мана и към Краставично Мозаечния вирус. Категорично един перфектен избор за местата, където има силно нападение на стопански болести. Сорта се цени за прясна консумация, като салатен сорт поради отличния вкус и освежаващ краставичен аромат.

Представяме Ви професионални семена на нов сорт краставици, които се отличават от всички останали с изключително буйния си растеж. Качество, благодарение на което тези краставички успяват да преодолеят мрачните периоди и плододаването им се възстановява много бързо. Холандския сорт устойчива краставица Дефенс F1 (Defense F1) са изключително надежден хибрид, който впечатлява и Ви гарантира една страхотна реколта от вкусни плодове.

Този сорт краставици с дълги плодве изумяват със страхотна големина – достигат от 34 до 37 см. Освен това имат и много високо качество. 

Краставиците Дефенс F1 правят най-силно впечатление, заради многото си и страхотни устойчивости. Първата, от които е към брашнестата мана, резистентност, която срещаме и при сорт краставици за ранно производство Калунга F1 (Kalunga F1). Тя гарантира едно успешното реколтиране на качествени плодове през целия сезон и от колтуците. Другата силно важна устойчивост е към Краставично Мозаечния вирус. 

Този хибрид плододава постоянно и дава високи добиви за всички райони, дори при тези, в които има силно нападение от белокрилка, листни въшки и други преносители на вируса. Толкова са устойчивостите на краставици Defense F1, че сорта бива ползван от много производители като буфер в зоните, отличаващи се с най-силно нападение на вируси.

Освен това, към високите устойчивости ще добавим и тези към Пожълтяване на жилките на краставицата, краста и листни петна. Можем спокойно да кажем, че този сорт е Вашият отличен избор за местата, където има нужда от много идръжливи краставици. 

Устойчивите краставици Дефенс F1 ( Defense F1) са категорично един изключително надежден и стабилен сорт. Те са дело, разбира се, не на друга, а на холандската фирма Enza Zaden. Компания, която предлага отлични и висококачествени сортове, които няма как да Ви разочароват. Ако сте останали толкова впечатлени от този сорт устойчив краставици, колкото и ние, вече може да откриете семената на краставици Дефенс F1 в онлайн градински център Semenata Shop и да се сдобиете много бързо с тях. 

За нас няма нищо по-важно от това клиентите ни да са истински доволни, затова предлагаме професионални семена на различни сортове с гарантирано качество и доказана ефективност.