Тенис АТП Лондон 2017г.

2
295
Добави коментар
Bonuskodove
Bonuskodove

Тенис АТП Лондон! Този месец ще сме свидетели на един зрелищен тенис турнир. Едно голямо събитие в спорта. В него ще участват осемте най-добри тенисисти в света. Един от тях е нашата тенис ракета номер едно- Григор Димитров. Повече интересни факти за българина, както и за другите седем тенисисти, ще научите тук…

Осемте участници в турнира са: Рафаел Надал (Испания), Роджър Федерер (Швейцария), Александър Зверев (Германия), Доминик Тийм (Австрия), Марин Чилич (Хърватия), Григор Димитров (България), Давид Гофен (Белгия) и Джак Сок (САЩ).

Григор Димитров успешно стигна до шестото място в ранглистата на най-добрите тенисисти в света. Според повечето букмейкъри, Гришо е четвъртият фаворит за спечелването на турнира. Пред него са Федерер, Надал и Зверев. Роджър Федерер, който тази година извоюва седем трофея , е определен за най-убедителния фаворит и се очаква да спечели титлата. Испанецът номер едно в света- Рафаел Надал, пропусна да играе на турнира в Париж, заради проблеми с коляното. Тази контузия определено намалява шансовете за победа на Рафа. Германецът Александър Зверев от своя страна, заяви че ще се опита да спечели колкото се може повече мачове и че е готов да даде всичко от себе си. Шансовете на Гришо са почти толкова големи, коклкото и на предходните тенисисти. Причината за това е перфектната форма на българина, която той демонстрира в последните турнири.

Жребият беше изтеглен вчера. Осемте играча са разделени на две квалификационни групи. В първата са: Зверев, Федерер, Чилич и Сок. Във втората група са: Димитров, Надал, Гофен и Тийм. Нашата тенис ракета ще трябва за пореден път, да се изправи срещу своя кошмар- Рафаел Надал. Това определено е тенис мачът, който много българи искат да наблюдават. А шансовете на Гришо са по-големи, заради контузията на неговия противник.

Това бяха най-важните новини от идващия турнир в Лондон! Той започва след броени дни и се надяваме нашето момче, да покаже невероятните си умения в игра. Ако искате да се възползвате от нашите бонус кодове, за различни онлайн букмейкъри или да видите други интересни спортни статии, посетете Бонус Кодове!