Ивайла Бакалова бременна от скръндза №1 Веско Брадата!

1
1965
Добави коментар
stivi56
stivi56

Една от най-скандалните ни миски Ивайла Бакалова чака бебе. Хубавицата, която вече има една дъщеря на 14 години е заченала от новия си приятел Веселин Денков, по известен като Веско Брадата, пише „Телеграф“. Бакалова е от няколко месеца с Веско и затова малко стресирано е приела новината, че ще има бебе. Миската не бързала да разгласява щастливата вест, а самият Веско бил много щастлив и не давал и дума да се издума за махане на бебока. Брадата е 49-годишен ресторантьор, който държи едни от най-известните кръчми в София.

 

 

От няколко години Ивайла живее в Дубай, където Брадата също има апартамент, но предпочита да остава в жилището на Ивайла когато е там. Говори се, че Веско Брадата е по-стиснат и от евреин.

 

 

Маститият бизнесмен постоянно цепел стотинката на две и досега не е купил и един чифт обувки на Ивайла Бакалова. Двамата са заедно вече няколко месеца, но Ивайла продължавала сама да си плаща разноските по почивките, на които той я води.

 

 

Всъщност, скъперничеството на Веско Брадата било пословично, просто Бакалова последна разбрала. Бизнес елитът в София му се надсмива как всеки ден засича до километър разхода на личната и служебните си коли. Пестеливостта му стигала дотам, че когато ходи в чужбина, пие вода само от чешмите по хотелите.

 

 

Да даде 2 евро за бутилка минерална вода му се струвало чист пладнешки обир. Дори в Дубай, където често от чешмите тече кафява вода, Веско Брадата си я пие, за да не се набутва.