Онлайн бързи кредити от CrediNet

1
349
Добави коментар
Rosko-T
Rosko-T

CrediNet предоставя възможност на хора, които имат нужда от пари назаем, да заявят своя бърз кредит онлайн. Услугата е съобразена изцяло с потребностите на съвременните клиенти, които търсят бърз, лесен и изгоден начин да попълнят дупката в бюджета си, да се включат в изгодна инвестиция или да покрият непредвиден разход.

И тъй като българският потребител е по природа недоверчив, той обикновено прави старателно проучване на фирмата, като разпитва приятелите си и я проверява онлайн, преди да предприеме финалната крачка и да се възползва от предлаганите продукти.

Това, което трябва да знае всеки един потребител на бързи кредити, е, че те се отпускат предимно от небанкови финансови институции. Те от своя страна са институции, които изпълняват част от функциите на банките, а за да бъдат легални, трябва да бъдат регистрирани. БНБ поддържа публичен регистър с всички регистрирани небанкови финансови институции, а той бързо и лесно може да бъде намерен в онлайн пространството и да бъде проверена фирмата.

CrediNet е съвременен инструмент на Микро Кредит, който пренася кредитирането в 21-ви век. В днешно време се извършват хиляди разплащания и покупки онлайн, защо да не се и придобиват пари по този начин? Ето защо CrediNet предлага ефективен начин за кандидатстване на кредит онлайн.

С CrediNet можете да заемете суми от 200 до 3000 лева за срок от 3 до 12 месеца, да се възползвате от гратисен период до първа вноска и безлихвен период за връщане до 30 дни само след заплащане на административна такса. Парите си можете да получите в брой, в офис на Микро Кредит, в близък до вас офис на Изипей или по банков път. Заявяването на кредита онлайн се извършва само в две лесни стъпки. Също така не се изискват поръчители, което допълнително улеснява процедурата.

С CrediNet имате възможност да правите вашите вноски директно на консултант на фирмата, в офис или по банков път.

Бързият онлайн кредит CrediNet предоставя възможност на потребителите да се възползват от съвременните условия за комуникация, общуване, търсене на информация и извършване на всякакъв вид покупки, плащания и услуги. Чрез внасянето на бързите кредити в онлайн пространството потребителите на този вид услуги много по-бързо, лесно и информирано могат да заявят своята финансова помощ.