Годежни пръстени с брилянти в Бижутерски магазин BRUTAL - Прекрасни дизайнерски бижута Follow

Годежни пръстени с брилянти в Бижутерски магазин BRUTAL - Прекрасни дизайнерски бижута

Годежни пръстени с диаманти и скъпоценни камъни - Бижутерия BRUTAL  

Традицията повелява, предложението за брак да бъде съпроводено с годежен пръстен от благороден метал (предимно от злато), украсен с поне един диамант или скъпоценен камък. Приемайки годежен пръстен, жената дава реално съгласието си и затова всичко трябва да е както повеляват традициите.

Годежният пръстен е символ на любов, уважение, вечен съюз между мъжа и жената. Смята се, че диамантите са магически камъни, създадени от пламъците на любовта. Те са най-твърди от всички скъпоценни камъни и са символ на сила, дълголетие, стабилност на взаимоотношенията, непреходна любов и привързаност, но за украса се използват и различни скъпоценни камъни като сапфири и рубини, например. В някои страни пък, самият златен годежен пръстен се използва и за брачна халка, когато на него се гравира името на половинката и датата на сватбата.

 

Бижутерски магазин за бутикови бижута BRUTAL предлага изящни бижута от злато, украсени с диаманти и скъпоценни камъни с гарантиран произход и сертификат за качество. Папазян Даймънд е бижутерска къща, създадена от дипломирания и лицензиран експерт оценител на диаманти г-н Янко Папазян.

Разгледайте сами се уверете в красотата и неповторимостта на нашите бижута (пръстени, гривни, висулки, медальони) и аксесоари, инкрустирани с брилянти и естествени камъни. Марката BRUTAL е гаранция, че изработеното и продадено от нас бижу е абсолютен уникат, придружено с необходимите документи и сертификати за това.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност