Спечелете пътуване до Беларус и 2000 раници от Coca-Cola

1
667
Добави коментар
pgp

„Участващи опаковки“ са бутилки Coca-Cola и Coca-Cola Zero в опаковки от 500 ml с промоционални етикети-гривна с надпис: FIFA WORLD CUP TROPHY TOUR.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

    Раница с брандинг – една от общо 2000 бр. – първи награден фонд;     Ексклузивно пътуване със Световната купа по футбол на FIFA от Беларус до България –  едно от общо 5 двойни пакета. Един пакет включва самолетни билети отиване и връщане за двама, 1 нощувка със закуска за двама, трансфер летище-хотел-летище и застраховка за двама (пълно описание на наградата в секция 9, общо 5 бр.);     VIP пропуск за събитието по случай гостуването на Световната купа по футбол на FIFA в България. Това събитие ще се проведе на 14.02.2018 г. в гр. София, като на по-късен етап Организаторът ще оповести допълнителна информация за часа и мястото на провеждане на събитието.

Наградите по точка 1 и 2 са с пазарна стойност над 30 лв. Приемайки награди с пазарна стойност над 30 лева, печелившите се считат за уведомени, че имат задължение по смисъла на чл. 8, ал. 6, т. 2 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗЗДФЛ) и всички свързани условия в същия закон да декларират спечелената награда с подаване на Годишна данъчна декларация.