Най-добрите идеи за Коледни подаръци

11
277
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

Най-добрите идеи за Коледни подаръци

Изпратихте ли вече писмото си до Дядо Коледа? Все още имате време. Разгледайте нашия списък за най-желаните коледни подаръци Karcher и зарадвайте любимите си хора или себе си с подарък, който ще Ви служи вярно години наред.  Защо да не направите живота си по-лесен? Изберете подарък от Karcher за Коледа и вижте разликата в почистването на дома. По-лесно, по-бързо и по-забавно с Karcher.

 

 

ВОДОСТРУЙКА KARCHER K2 COMPACT

Водоструйката е мечтан подарък, защото е многофункционална и намира приложение както у дома, така на двора и в гаража. Може да се използва за почистване в градината, миене на автомобила или пък за пране на килими. Серията К2 COMPACT е лесна за работа, благодарение на малките си размери и компактното си тяло. Към комплекта получавате пистолет за високо налягане с маркуч, който има дължина от 4 метра. Има също и струен накрайник и ротационна дюза с въртяща се точкова струя. Подходяща е за площи до 20 кв.м, като има мощност от 1,4 kB. Тежи само 4 килограма и лесно Ви следва навсякъде.

 

 

АКУМУЛАТОРНА МЕТЛА KARCHER KB 5

Страхотен подарък особено за семейства с малки деца. Трудно е да отделящ време за всичко най-вече, когато децата са малки. Време за чистене не остава, а пък е много по-мръсно от обикновено. Кога да почистим? Докато децата спят? Това няма как да стане с нормална прахосмукачка, но пък за това имате акумулаторна метла, с която лесно да почистите, докато детето спи. Лека и компактна, тя почиства меки и твърди настилки без проблем. Без кабели и без излишно напрежение, акумулаторната метла има дълъг експлоатационен живот, благодарение на литиево-йонната батерия, като с едно зареждане работи до 30 минути. Има контейнер с вместимост от 370 милилитра, като тежи само 1,200 кг. Идеално и за хора, които не могат да вдигат тежко.

 

 

ПАРОЧИСТАЧКА KARCHER SC 1 + FLOOR KIT

Един от най-желаните подаръци сред запитаните колеги в офиса ни е парочистачката. Изключително удобен уред, който влиза в употреба абсолютно навсякъде. С нея може да изчистите от пода до тавана и има приложение във всяка една стая в къщата. Необходимост за всеки един дом. SC 1 + FLOOR KIT е изключително компактен модел с мощност от 1200 W и вместимост на резервоара от 250 мл. Тежи само килограм и половина и въпреки малките си размери осигурява почистване в дълбочина. Знаете ли, че няма друг подобрен уред, който да убива до 99,99% от микробите без да се използват химични препарати. Идеалното решение за всеки дом, ако искате да живеете еко-съобразно и да не използвате вредна за здравето битова химия. Много практичен уред ако имате малки деца, защото с парочистачката бързо може да дезинфекцирате детските играчки или столче. В комплекта има и подова дюза, като ръчната парочистачка бързо се превръща в уред подходящ за дезинфекция на пода. Има и мощна дюза за екстра почистване на труднодостъпни места като фуги, ъгли и ръбове.

 

 

УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ KARCHER WV 2 PREMIUM

Чистенето на прозорци е ужасна работа, от Karcher обаче са се опитали да я улеснят с Window Vac първият уред в света за почистване на прозорци. Всички гладки повърхности като стъкла, огледала, плочки, плотове се почистват бързо и лесно без следи. Иновативното всмукване на мръсната вода я улавя преди да започне да капе и така не се оставят следи. Работи на батерия и може да чистите прозорци цели 25 минути без почивка. Има резервоар за мръсна вода от 100 мл. Тежи само 600 грама, което го прави лесен за употреба.

 

 

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ПРАХОСМУКАЧКА KARCHER WD 3

Признайте си, винаги сте мечтали за мултифункционална прахосмукачка, нали? Защо KARCHER WD 3 да не бъде вашият коледен подарък тази година? Лесно може да си смучете разни неща с нея, но и да издухвате. Супер удобно е за есенни листа или пък за всичко у дома. Счупили сте кана с вода, няма нужда да събирате стъклата, да бършете водата и чак след това да чистите с прахосмукачка. С KARCHER WD 3 събирате всичко на едно място, лесно, бързо и без разправии. Има смукателен маркуч с дължина от 2 метра, както и накрайник за мокро и сухо засмукване. В комплекта получавате още и патронен накрайник и накрайник за фуги. Има мощност от 1 kB като това съответства на 1,4 kW при стандартните прахосмукачки. Тежи само 5,4 кг. Като е много маневрена и лесна за работа. Контейнерът е с капацитет от 17 литра, като има възможност за поставяне и на хартиена торбичка. Кабелът е с дължина от 4 метра. Идеалният коледен подарък, нали?

 

 

А Вие избрахте ли си вече подарък?

Избери сега на https://vimax-karcher.com