Д-р Каляшева

1
329
Добави коментар
Lisandra
Lisandra

Fractora — новото име на апаратното подмладяване, най-новата и иновативна фракционна радиочестотна терапия

Фрактора е най-новата и иновативна фракционна радиочестотна терапия за подобряване вида на кожата, текстурата и връщане към сияйния младежки вид, използвайки радиочестотната енергия, доставяна чрез набор от щифтове с дължина около 1 мм, които се вкарват в кожата на малки точки и произвеждат локализирана топлина, след което отделят радиочестотна енергия и правят микронара…нявания в областта на третиране.

С до скоро съществуващите системи за радиочестотен лифтинг се повлияваха само повърхностните слоеве на кожата. Fractora aпликатора е предназначен за третиране на кожата с радиочестотна енергия, но не само на повърхността на кожата, а в нейните дълбоки слоеве. RF енергията на Fractora достига дълбоко в кожата, чрез биополярни електродни щифтове.

Fractora е най-напредналата фракционна радиочестота, която подобрява външният вид на лицето, като намалява фини до дълбоки бръчки, стяга и подмладява кожата, за да забави ефекта на стареене и да се възстанови младежкият вид на лицето. Изглажда текстурата, премахва пигментни петна,стяга повърхностните и дълбоките слоеве на кожата, лекува белези от различно естество, включително и от акне.

Прочетете повече на: http://www.drkaliasheva.com/…/fractora-novoto-ime-na-aparat…

Повече информация можете да получите на телефонен номер: 0886 888 668 или на място в центъра, който се намира на: ул. Бяло поле 3

See More