Ремонт на баня

1
250
Добави коментар
Bilyarski
Bilyarski

Ако мислите всеки път, когато влезете в банята за ремонт и подходящи идеи, които да задоволят желанията ви, значи е време да предприемете действия. Ако помещението в функционално, приятно и релаксиращо, то това ще бъде една от най-ценните ви инвестиции, която да ви донесе спокойствие. 

Не е непременно задължително ремонтът на банята да бъде обвързан с огромни инвестиции. Възможностите са много и разнообразни, в зависимост от идеите, пространството и финансите, които сте готови да отделите. Нашите специалисти могат да превърнат всяка баня от обикновено пространство за хигиена в мечтаното кътче за релакс и време за усамотение. Със сигурност ще се убедите, след като разгледате предложенията ни по-долу. 

Проект за ремонт на баня

Преди да започнете каквито и да е действия, трябва да знаете, че банята заедно с кухнята са помещенията, в които точното предварително планиране и проект са задължителни. Дори и най-малката грешка от сантиметър в проекта, може да ви струва излишни разходи и главоболия. Вашите идеи за ремонт са най-важни, но е нужно да се доверите на професионалисти за всеки сантиметър от изпълнението на проекта в банята ви.

Първата и най-важна стъпка за ремонта е проектът на помещението – чрез него ще визуализираме всичките ви идеи за банята. Така ще може подробно да се запознаете с цялостното преустройство, независимо дали е по-малко или по-мащабно. С изготвянето на проекта за баня ще се запознаете с всички детайли около ремонта и етапите в него. В него задължително се включват точните размери на банята, материалите за извършване на ремонта, обзавеждането, всички детайли и не на последно място – цената.

Различни идеи и предложения за ремонт на баня

 

Ремонт на баня – индивидуален дизайн.

 

Идеите и предложенията могат да бъдат безброй много, както и стиловете и комбинациите от елементите в обзавеждането на банята. Ключови фактори при избора са размера на помещението, изискванията ви какво да включва обзавеждането и финансовите параметри. Най-важно от всичко обаче е усещането, което искате да получите от резултата от ремонта на банята ви. След като определите първите три, помислете много за дизайна, цветовете и атмосферата, което искате да създадете, за да имате приятно усещане при всяко влизане в банята.

За да се убедите, че може да ни се доверите ви представяме най-честите притеснения на клиентите относно идеите им, с които можем да се справим безпроблемно, опирайки се на богатия ни опит и висок професионализъм:

 Малка баня – често хората си мислят, че щом имат малка баня нищо не може да се направи с нея. Това обаче съвсем не е така. Най-важното при изготвянето на проекта за ремонт е максимално да се оптимизира пространството и да се направи правилно разпределение. Ние като специалисти с опит можем да направим най-доброто предложение за вашата баня само с един оглед. Трикове, които помагат много за отличното разпределение в банята преминават от идеи за ъглова мивка, голямо огледало, което визуално уголемяване пространството, през функционални размери на обзавеждането и цветови решения, които да повлияят на усещането за пространство.

Модерна и бюджетна баня в едно – високото качество на материалите, използвано за ремонта на банята ви и модерният дизайн не са непременно еквивалент на скъпо. Нашите професионалисти могат да ви предложат разнообразни идеи, които включват напълно завършена и обзаведена баня до най-малкия детайл. Всичко, което държите да бъде включено, ще се посочи още в проекта, а наша задача е на ви предложим идеи за определения от вас бюджет. В цената ще включим дори най малките детайли като закачалки за кърпи, сапунерки, вентилатор и др. Всеки елемент в банята ви ще съдържа в себе си три основни компонента – високо качество по немски стандарт, добра цена и модерен дизайн по ваш вкус.

Нестандартна баня – когато чуете „баня“ може би първото нещо, което си представяте е пространство с плочки, вана/душ, мивка и тоалетна. В днешно време технологиите, дизайнът и креативните идеи за ремонта на бани са достигнали изключително високо ниво и съвсем не е задължително пространството да бъде с плочки и стандартно обзавеждане.

Може би дърво и тухли ви звучи прекалено абстрактно, но ако харесвате уюта, топлината и искате да го пренесете в банята си, точно тази идея може да е правилното решението за вас. Разбира се материалите се обработват допълнително и не позволяват проникването и задържането на влага в банята.

Боята и специалните мазилки пък могат да превърнат всяка баня от помещение за хигиена в креативно пространство, което да бъде огледало за вашите идеи. Качеството съвсем не бива да ви притеснява, тъй като технологията, която се използва е специално създадена за баня, влагоустойчива е и се полагат допълнителни материали, които да удължат живота. Ценово ремонтът може да излезе колкото цената за плочки среден клас, лепило и труд. Също така времето за ремонт на банята ще бъде по-кратко и ако сте от хората, които харесват честите промени това е най-доброто решение за вас.

Може да разгледате примерните ни решения за баня в различни ценови категории на нашия сайт. Всяка от показаните бани е само ориентировъчен пример за различните варианти, които Hausmeister предлага. Можете да изберете модел или да използвате предложенията като вдъхновение за дизайн на вашата баня с конкретни цени и промени в зависимост от изискванията ви. Също така може да разгледате и различни идеи за вашия ремонт в блога ни.

Какво ще направим ние за ремонта на вашата баня? 

Тъй като ремонтът на вашата баня е многокомпонентен процес, след обсъждането на идеи и избор на модел, ще ви помогнем и за компетентен избор на материали. Те са в основата на качественото извършване на ремонта. За изпълнението на всяка конкретна задача ще получите детайлна информация за ремонтът и на най-малкият детайл в банята ви.

Ще осигурим контрол по качеството и стегнат график на ремонта на банята. За нас точността е от изключително голямо значение, затова строго ще спазваме сроковете. Още в началото ще ви представим окончателна цена за изпълнение на проекта за банята и ще бъдете наясно с планирането на разходи. Ще направим застраховка на самия ремонт, защото всяко помещение в дома ви, дори банята заслужава да бъде защитено.

Доверете се на Hausmeister, за да сте спокойни, че ще си спестите всеки проблем от проекта за ремонт на вашата баня, през процеса на извършване до финалния му завършен вид. Ние като специалисти ще се погрижим за всичко необходимо като основна мисия по време на проекта за ремонт ще бъде вие да сте доволни от резултата и вида на банята си.

 

Защо да изберете нас за ремонта на банята си?

Прецизността, точността и високото качество са еквивалент на „немско“. Ние работим точно така – по немски стандарт, но с български цени. Освен това всеки етап от ремонта на банята ви ще бъде професионално направен, естетически издържан и преценен до най-малкия детайл, защото това е в основата на всеки етап и елемент в работата ни. Крайният резултат и удовлетвореността на клиентите ни от него са част от основната ни мисия, затова всеки детайл от ремонта на банята ще бъде обсъден подробно с вас.

Чистотата и точността в договорените срокове също са сред принципите ни работа. Затова след ремонта ще имате отлично направена баня, готова да за релакс и спокойствие. Всичко това ще се случи в уговорените предварително срокове, които ще са изцяло съобразени с вашата програма и нашите времеви критерии за изпълнение на определената услуга. Ние твърдим, че знаем какво е качествена работа и как да я свършим. За прецизното изпълнение на ремонт на банята ви са важни, както подходящо избраните материали, така и тяхното качество и професионалното изпълнение.

Можете да ни потърсите и да обсъдим вашите идеи и желания за ремонта на банята. Свържете с нас на телефон 02 9 30 30 или чрез сайта, като попълните заявката. Ние ще огледаме пространството и ще направим най-добрите предложения за вашата баня!