Какво ще донесе 2018- годината на жълтото земно куче на родените под знака на Маймуната

31
365
Добави коментар
djmarti13
djmarti13

 

 

2018 -годината на Кучето каква ще бъде за родените под знака на Маймуна ?

Годините на зодия Маймуна са: 1980, 1992, 2004, 2016

Кариера:

През 2018г, хората със зодия Маймуна ще имат късмет в тази област от живота. Вероятно е да успеете да получите повишение или да се сдобиете с образование, което да помогне на вашето професионално развитие. Студентите, на които им предстои изпит е вероятно да изкарат много високи резултати. Годината на кучето е добро време хората със зодия Маймуна да започнат свои бизнес и се препоръчва да си сътрудничите с роднини или приятели, за да го направите. Тази година ще имате много възможности, затовработете усилено и не ги пропилявайте.

фън шуй сувенир за късмет и пари през 2018- годината на кучето

Богатство:

Тази година ще имате стабилни приходи. Възможно е да намерите работа с по-високо заплащане или да получите повишение в сегашната, стига да положите достатъчно усилия и да го заслужите. Обърнете внимание на това да работите в екип, защото се предсказва, че през тази година екипната работа ще е много успешна за вас.

Любов:

Ако сте жена зодия Маймуна, това е добра година за започване на нова връзка. Ще имате много възможности да се срещате с различни хора и да намерите истинска любов. В голяма степен същото се отнася и за мъжкия пол. Ако се появи възможност, не я изпускайте.

Здраве:

Тази година може да развиете здравословни проблеми, но това лесно може да бъде избегнато като просто се храните добре, упражнявате се и от време на време правите неща, които да ви освободят от стреса, който сте натрупали с ежедневието си.

Фън Шуй сувенир за здраве за 2018- годината на жълтото земно куче

 

Какво ще донесе 2018- годината на жълтото земно куче на родените под знака на Маймуната

5 (100%) 11 Гласа

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!