Какво ще донесе 2018 – годината на земното куче на родените под знака Бик

29
419
Добави коментар
djmarti13
djmarti13

 

 

2018 -годината на Кучето каква ще бъде за родените под знака на Бик?

Годините на зодия Бик са: 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Кариера: хората със зодия Бик е вероятно да имат много конкуренция в работата тази година. Възможно е да са губещите. Някои от хората с тази зодия е възможно да се скарат със шефовете си или по-висшестоящи от тях в работата хора. Учениците са предразположени към понижаване на оценките и сбивания със съученици. Препоръчва се да вложите много усилия в работата и ученето си.

Фън шуй сувенири за 2018- годината на кучето -charmyrose.com

Богатство:

Според предсказанията за 2018 е възможно да загубите пари заради конкуренция или защото сте дали назаем на приятел. Избягвайте да правите рискови инвестиции.

Любов:

За мъжете от тази зодия ще е малко трудно да намерят партньор.  Възможно е да похарчите много пари за срещи с момичета, но да не успеете да намерите правилната. Но нека това да не ви притеснява, когато дойде времето да намерите правилния за вас човек, то ще стане. Не се отказвайте. Ако сте жена Бик и през 2018г. започнете връзка, очаквайте в началото да има спорове. Това не значи, че не сте правилни един за друг. Периода е такъв.

Здраве:

Тази година сте предразположени към заболявания свързани с белите дробове, сърцето, бъбреците и стомаха. Не правете неща, които крият физически риск- например катерене по планина. Избягвайте да се сбивате с който и да е тази година. Често ходете нап рофилактични прегледи.

charmyrose,com- сувенири за годината на жълтото земно куче

За да засилите своя късмет през 2018 можете да използвате както стандартните фън шуй сувенири за късмет, така и сувенирите с куче които ще са особено силен амулет за 2018 година- ако решите да изненадате близки и колеги с тях можете да ги намерите ТУК : фън шуй сувенири за късмет

Статията е подготвена за CharmyRose- магазин за Фън Шуй сувенири и дизайнерски бижута

Какво ще донесе 2018 – годината на земното куче на родените под знака Бик

Гласувайте

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!