Маска за коса с тривитаминол

1
496
Добави коментар
za-jenata
za-jenata

Едва ли има жена, която да не иска да има здрава, гъста и красива коса. За тази цел са създадени множество козметични продукти. Някои от тях ефикасни, но и доста скъпи, други не толкова ефективни, но пък с по-достъпна цена. Но има и друг начин да се опитате да постигнете търсения ефект за вашата коса, а именно домашните маски.

Съществуват множество видове домашни маски за коса – с жълтък, с мед, с аспирин и т.н. но безспорно сред най-ефикасните средства, приготвени в домашни условия, е маската за коса с тривитаминол. Отричана от някои и засипвана със суперлативи от други, тази маска е един чудесен вариант за постигане на блестяща и красива коса.

Всяка жена е чувала за чудодейното въздействие на тривитаминола и рано или късно повечето се изкушават да опитат въпросната маска. Самият тривитаминол е продукт, с който може да се сдобиете от зоомагазините и ветеринарните аптеки. Чудите ли се защо? Това е така, защото с тривитамимолът се третира козината на овцете и гривата на конете. Но, освен това, оказва и положително влияние върху женските коси. С негова помощ ще се сдобиете с по-гъста коса и също така ще ускорите растежа и. Цената му е достъпна и варира от 6 до 12 лева, като едно шишенце ще ви е достатъчно за няколко месеца или дори половин година, в зависимост разбира се, от дължината на косата ви.

Нашият екип реши да публикува най-разпространеният вариант на въпросната маска за коса с тривитаминол, благодарение на която ще придадете на косата си блестящ и красив външен вид. Запомнете обаче, че не е добре да прекалявате с продукта. Използването на маската веднъж седмично е повече от достатъчно, като оптималният вариант е да я правите през седмица. Добре е, също така, да предоставяте на косата си едномесечна почивка през два месеца, в които сте я третирали с маската с тривитаминол.

Ето и необходимите продукти за маската за коса с тривитаминол:

2 супени лъжици тривитаминол
1 супена лъжица зехтин
1 супена лъжица кисело мляко
1 жълтък
1 супена лъжица ром (може да го замените с водка, ракия или друг подобен алкохол)

Смесете и разбъркайте добре всички съставки за маската до получаване на еднородна смес. Нанесете върху косата си и останете с маската приблизително 2 часа. След това е измийте много добре с шампоан и топла вода.