ФИЛЪРИ ЗА СКУЛИ

1
533
Добави коментар
Bilyarski
Bilyarski

 СКУЛИ

Инжектирането на филъри придава обем в областта на скулите и допринася за оформяне на овала на лицето и възвръщане или подчертаване на младежката V-образна форма, както и за подобряване на лицевата симетрия.
С времето обема от горната част на лицето бавно, но сигурно слиза надолу, което ни прави да изглеждаме по-възрастни и оптически създава илюзията, за едно по-нещастно и вяло излъчване.

Филъри за скули – необходимост

Защо са необходими филърите за скули?

Инжектирането на филъри в областта на скулите през последните години се превърна в една от най-популярните и търсени процедури в козметичната индустрия. И причините за това са повече от ясни. Филърите за скули имат за цел да се справят с проблемите, свързани със застаряването и подпухването на човешкото лице. По принцип с напредване на възрастта горната част от лицето бавно, но сигурно слиза надолу. В редица случаи този процес ни прави да изглеждаме по-възрастни отколкото всъщност сме и така създава впечатлението за вяло и нещастно излъчване. За да му противодействаме, трябва да прибегнем именно до филърите за скули. Те имат няколко полезни ефекта за външния вид на нашето лице. На първо място, филърите придават обем в областта на скулите и допринасят за оформяне овала на лицето и възвръщане или подчертаване на младежката V-образна форма. Като важен резултат от поставянето на филъри за скули може да се отбележи и подобряването на цялостната симетрия на лицето.

Какво съдържат филърите за скули?

Филърите, които се инжектират в областта на скулите, съдържат хиалуронова киселина. Какво представлява тя? Хиалуроновата киселина всъщност е една естествена съставка, която се синтезира от човешкия организъм. Нейната основна функция е да поддържа кожата добре хидратирана, да повишава еластичността й, както и да забавя процесите на стареене. Проблемът обаче идва с напредване на възрастта, когато синтезът на хиалуронова киселина в човешкия организъм намалява значително. Тогава се появява и необходимостта от инжектиране на хиалуронова киселина чрез филъри за скули.

Хиалуроновата киселина е предпочитаният избор при инжектиране на филъри не само когато става въпрос за скулите, но също така и за устните, областта под очите и другите части на лицето. Както вече казахме, тя е напълно естествена съставка и се абсорбира лесно от човешкия организъм. А ефектът и по отношение подобряване формата на лицето и възвръщане неговия младежки вид е наистина значителен. В допълнение, резултатите от инжектирането на филърите за скули се запазват за сравнително дълъг период от време. Обикновено този период варира от половин до една година и дори повече.

Филъри за скули – процедури по инжектиране

Как се осъществява процедурата по инжектиране на филърите за скули?

Процедурата по инжектиране на филърите за скули се осъществява доста бързо и лесно. Обикновено тя продължава в рамките на 20-30 минути. Въпреки че филърите за скули се поставят сравнително безболезнено за клиента, все пак упойката влиза в действие. След като вече е сложена, специалистът преминава към самото инжектиране на филърите за скули. Едно от уникалните свойства на подобни процеси, е, че резултатът се вижда още по време на извършването им. В този смисъл когато всичко е готово, можете внимателно да огледате новата форма на лицето си. След което да излезете от съответната клиника или лекарски кабинет и да се върнете към своето нормално ежедневие.

Филъри за скули – безопасност

Имат ли филърите за скули странични ефекти?

Както вече казахме, филърите за скули съдържат хиалуронова киселина, която е напълно естествено и синтезирано от човешкия организъм вещество. Така че няма причина да се притеснявате от възникването на странични ефекти или някакви алергични реакции. След края на процедурата по инжектиране на филърите за скули може единствено да се получи леко зачервяване на съответното място. То обаче изчезва в рамките на 2-3 часа дори и при хора, притежаващи по-чувствителна кожа.

Разбира се, все пак има някои случаи, в които прилагането на процедурата по поставяне на филъри за скули не е препоръчително. Тези случаи са свързани най-вече с наличие на свръхчувствителност към хиалуронова киселина у клиента. Също така ако на съответното място има някакво нараняване на кожната повърхност, е добре да се изчака малко. След провеждане на необходимото лечение, което да гарантира възстановяването на кожата, може да се премине към инжектирането на филърите за скули.

Основни предимства на филърите за скули

Дотук в текста видяхте, че филърите за скули нямат особени странични ефекти за клиента. Ползите, които поставянето им носи, обаче са доста. Нека да обобщим най-важните предимства на филърите за скули:

– филъри за скули: естествена и безопасна процедура – две характеристики, които са наистина от голямо значение за всяка подобна процедура. Хиалуроновата киселина, съдържаща се във филърите за скули, е напълно естествено за човешкия организъм вещество и се абсорбира бързо от него. Самата процедура по инжектиране на филърите за скули пък протича безболезнено и не крие никакъв риск за здравето на клиента.
– филъри за скули: незабавно настъпване на резултатите – при поставянето на филъри за скули резултатите са налице веднага след приключване на процедурата. Така че в момента, в който станете от стола, можете да видите промяната в своето лице и да прецените дали всичко е наред.
– филъри за скули: без възстановителен период – едно от най-хубавите неща, когато става въпрос за филъри за скули. След инжектирането им практически няма възстановителен период, през който да ви се налага да отсъствате от работа или пък да приемате определени медикаменти. Напротив, вие веднага ще можете да се върнете към нормалното си ежедневие по-свежи и красиви от всякога.
– филъри за скули: трайност на резултатите – и не на последно място, добрите резултати от поставянето на филърите за скули се запазват за сравнително дълъг период от време. Обикновено той варира от половин до една година и дори повече.

За да си гарантирате една наистина качествена и ефективна процедура по поставяне на филърите за скули, имайте предвид следните неща:

– само в лекарски кабинети – инжектирането на филърите за скули трябва да се случва само и единствено в лекарски кабинети или специализирани клиники. Горещо ви препоръчваме да не оставяте здравето и красотата си в ръцете на случайни хора.
– добра информираност – попитайте дали хиалуроновата киселина, съдържаща се във филърите за скули, е закупена директно от производителя или негов официален представител. Важно е да бъдете добре информирани относно веществата, които попадат в тялото ви.

Посетете Аестетика клиник и си гарантирайте качествена и ефективна процедура по поставяне на филъри за скули, извършвана от опитни и висококвалифицирани специалисти!

 

Защо са необходими филърите за скули?
Какво съдържат филърите за скули?
Как се осъществява процедурата по инжектиране на филърите за скули?
Имат ли филърите за скули странични ефекти?
Основни предимства на филърите за скули