Достъпни цени за извозване на отпадъци

2
307
Добави коментар
spasovitrans.com
spasovitrans.com

Обявените цени са за доставка и извозване на един брой контейнер за строителни отпадъци. В цената са включени доставка на празен контейнер, извозване на пълния с отпадъци контейнер до регламентирано сметище, както и такса смет. Посочените цени са с включен престой до 5 дни.

При поръчка за извозване на строителни отпадъци с контейнери над три броя, е възможно договаряне на цените. За товарене, почистване и изхвърляне на боклуци, както и за всички останали услуги, които предлагаме, може да използвате някоя от формите ни за контакт, за да се свържете с нас и да Ви изготвим индивидуална оферта.

Огледите на територията на град София са безплатни.

Може да избирате между три вида контейнери – 4 кубика, 7 кубика и 8 кубика. При обаждането за поръчка, получавате и консултация коя от тези големини е подходяща за Вашата дейност. Цената за контейнер от 4 кубика е от 80-100 лева, което се изчислява според отдалечеността на района за доставка. Цената за контейнер от 7 кубика е 120-140 лева, а за контейнер от 8 кубика – 140-160 лева.

Може да се възползвате и от експресни доставки на контейнери за строителни отпадъци, които се осъществяват в рамките на 2 часа.
 
Цената за транспорт на строителни материали без кран е 80-100 лева в рамките на град София. При поръчка на кран се оскъпява с по 5 лева на всяко свалено пале с машината.

Ако се товари с щипка и се извозват строителни отпадъци, цената е 160-180 лева в обсега на столицата. Транспортът извън нея се заплаща по 1.50 лева на километър.
Всички цени са без ДДС.

ЦЕНИ
Извозване на строителни отпадъци цени
Контейнери за строителни отпадъци 4 кубика
80-100 лева в зависимост от желания квартал за доставка
Контейнери за строителни отпадъци 7 кубика
120-140 лева в зависимост от желания квартал за доставка
Контейнери за строителни отпадъци 8 кубика
140-160 лева в зависимост от желания квартал за доставка