Специално тиксо за поправка на оранжерии от полиетилен или найлон с UV защита

1
826
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Предлага се с ширини: 5 см, 7.5 см, 10 см

Дължина на ролката: Всички ширини на тиксото се предлагат с дължина 25 м.
Дебелина на лентата: 0,15 мм

Специализиран магазин за градинарски стоки Semenata Shop с удоволствие представя един изключително качествен продукт – специално тиксо за поправка на оранжерии от полиетилен или армиран найлон.

Този иновативен продукт представлява лепяща лента с различни ширини, която е UV стабилизирана и предназначена за лепене на скъсани и повредени части във всякакви видове полиетиленови оранжерии и такива от армиран и неармиран найлон.

Тиксото залепва изключително здраво и безпроблемно устоява на всякакви атмосферни условия – дъжд, вятър, целодневно слънчево греене. Поради високата си UV стабилизация не прегаря от слънцето, притежава добра здравина и еластичност, а лепилото слепва полиетилена или найлона изключително здраво и не се разлепва независимо от температурните амплитуди.

Лепящата лента за оранжерия е изработена от прозрачен материал, който не спира слънчевите лъчи. Това е от изключително значение при поправка на покривите на оранжериите.

Приложение:
Тиксото е изключително подходящо за слепване (поправка) на разкъсани части на израелски полиетилен и други видове найлони независимо от тяхната дебелина.
Цени се високо при монтаж на полиетиленови фолиа от всякакъв вид, като спомага съединяването на различните части.
Тиксото се прилага при уплътняване на прозорци или врати в оранжерии и парници. Не рядко се използва и у дома за изолация на помещения при ниски температури.
Тиксото за поправка на оранжерии се прилага и в стъкларската промишленост поради своята висока издръжливост на всякакви атмоферни условия.

Предимства на тиксото:
Безспорно основното предимство е UV защитата, която притежава тази лента лепяща за поправка на оранжерии. 
Освен това е изключително устойчиво на влага, която не липсва в оранжерийните пространства. При по-висока въздушна влажност в оранжерията не се разлепва и не се поврежда. 

Тиксото за оранжерия е устойчиво и на редица химикали, използвани не рядко за обезпаразитяване на оранжерии и парници.

Основно предимство е изключителната устойчивост на всякакви климатични условия – ниски и високи температури, вятър, дъжд, градушка, сняг.

Този специален вид тикса за оранжерии залепват изключително здраво и са много дълготрайни, като на практика са годни за употреба през целия период на експлоатация на найлона или полиетилена.

Съвети за правилна употреба на тиксата:
Винаги използвайте тиксото за оранжерийни ремонти в/у чиста и суха повърхност. Ако е нужно залепете засегнатия участък и отвътре и отвън. Залепването става чрез внимателно поставяне на тиксото и притискане с ръка. Внимавайте лентата да бъде залепена без останал въздух под нея.