Изтегляне на цял Фейсбук албум

1
329
Добави коментар
iliqnktz
iliqnktz

Много пъти ми е се е налагало да тегля снимки от Фейсбук. Понякога това е по-бърз начин, отколкото приятел да ми прати всички снимки от парти или рожден ден. Но днес открих, как да изтегля цял албум за по-малко от минута, без да кликвам на всяка снимка, без да отварям дори и една снимка. За целта е нужен само Google Chrome и добавката за него DownAlbum.

Ето стъпките, които са елементарни и отнемат по-малко от пет минути работа. – Изтеглете и инсталирайте приставката от уеб магазина  https://chrome.google.com/webstore/detail/downalbum/cgjnhhjpfcdhbhlcmmjppicjmgfkppok?hl=en – Влезте във Facebook, намерете желания от вас албум и го отворете. – След като всяка снимка е заредена, отворете DownAlbum и натиснете върху Normal. За да отворите разширението за сваляне, натиснете върху иконата в горния десен ъгъл, точно до звездата се намира. Прилагам и снимка за да няма объркване.

– След като сте избрали Normal, ще се появи прозорец за потвърждение. Натиснете ОК, за да продължите.

Следва прозорец, който ви уведомява за процеса със зареждането на снимките от избрания албум.

– След като приключи процеса, ще ви прехвърли на нова страница, където има инструкции как да запазите снимките. Просто натискате контрол и S, след което избирате къде да съхраните свалените снимки и натискате Save.

Това е, просто, бързо, лесно и удобно! И не забравяйте, че трябва да сте влезли в акаунта (регистрацията) си, преди да сваляте албуми. 

Ако имате проблеми или запитвания, пишете във формата за коментари под публикацията.